A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Відбулась шістнадцята сесія Ковельської районної ради.

Дата: 30.11.2022 17:05
Кількість переглядів: 172

30 листопада 2022 року відбулося пленарне засідання шістнадцятої сесії Ковельської  районної ради восьмого скликання, яке відкрив і провів голова районної ради В’ячеслав Шворак. У роботі сесії взяли участь 28 депутатів із 42,  начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен, начальник Ковельської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Волинській області Ігор Костюк, представники територіальних громад Ковельського району,  представники засобів масової інформації та інші запрошені.


На своєму початку  роботи народні обранці вшанували хвилиною мовчання світлу пам’ять захисників та захисниць, які віддали  своє життя за волю Українського народу у боротьбі з російським агресором.

Затвердивши порядок денний, депутати приступили до розгляду проєктів рішень чергової сесії. Окрім  стандартних  позицій ведення сесії:  оголошення запрошених, привітання іменинників, які відсвяткували свої Дні народження в міжсесійний період,  обрання лічильної та редакційних комісій, ухвалення регламенту роботи сесійного засідання,  на початку  засідання мали місце ряд інших оголошень.

Зокрема,  начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен вручила депутату Ковельської районної ради Михайлу Шлапаю Почесну Грамоту Волинської обласної державної адміністрації за активну волонтерську діяльність, спрямовану на підтримку ЗСУ, особисті заслуги у вирішенні питань соціально-економічного і культурного розвитку територіальної  громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Відповідно до пункту 14.6  статті 14 Регламенту Ковельської районної ради восьмого скликання від депутата райради Миколи Сушика на адресу голови районної ради та  начальника районної військової адміністрації надійшов  депутатський запит щодо ситуації, що склалася в с.Олеськ (релігійне питання), який був підтриманий народними обранцями.

В продовження роботи, депутати райради ухвали порядок денний зі змінами. По тому депутати перейшли до розгляду питань порядку денного.

Народні обранці заслухали інформацію начальник Ковельської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Волинській області Ігоря Костюка про виконання Програми покращення функціонування Центру  обслуговування платників Ковельської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Волинській області на 2021-2022 роки та відповідно затвердили цей проект рішення. В ході роботи депутати також ухвалили рішення з таких питань, а саме: Про погодження  надання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення піску ділянки Згоранська – 2; Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністративно – територіальної одиниці – села Красноволя Любомльської міської ради Волинської області; Про структуру та штатну чисельність виконавчого апарату районної ради на 2023 рік;  Про продовження терміну дії Програми розвитку місцевого самоврядування в Ковельському районі на 2023 рік  

Також депутатами було ухвалено звернення до вищих органів влади, а саме: «Звернення до Кабінету Міністрів України щодо роботи Головного управління ДПС у Волинській області  
та зокрема, Ковельської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Волинській області
».

Усі питання порядку денного, які були винесенні на розгляд чергової п’ятнадцятої сесії були підтримані депутатами райради. По закінченню сесії В`ячеслав Петрович подякував усім присутнім за злагоджену і плідну роботу у вирішенні і врегулюванні поставлених на порядок денний питань та побажав  усім  миру та перемоги.

Нагадуємо, що у відповідності до  чинного законодавства, усі результати поіменного голосування депутатів розміщені на офіційному веб-сайті районної ради за посиланням https://kovelska-rayrada.gov.ua/. З повною інформацією про ухвалені рішення на сесійному засіданні районної ради ви можете ознайомитись в рубриці «Новини» та «Діяльність ради».

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь