A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Літературний вечір Ади Роговцевої на Ковельщині

Дата: 07.12.2022 17:25
Кількість переглядів: 94

Сьогодні, 7 грудня 2022 року, голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак, начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен, взяли участь у літературному вечорі «Стежками Лесі Українки» з народною артисткою України, видатною актрисою та громадською діячкою Адою Роговцевою та її донькою Катериною Степанковою, українською акторкою та режисером. Незабутня тепла зустріч пройшла у Білому будинку Косачів Колодяжненського літературно-меморіального музею Лесі Українки.

Ада Роговцева все своє життя присвятила українському театру та кіно. Це людина-легенда з нелегкою долею та сильною патріотичною позицією.

На літературному вечорі Ада Миколаївна поділилася своїми спогадами ролей героїнь із творів Лесі Українки, а також продемонструвала архівні відео з вистав та кінофільмів за її участі. Ще разом з донькою Катериною, декламували поезії Лесі Українки.

Незабутня тепла зустріч була змістовною, насичена тонким гумором, сокровенними історіями, дружбою та вірою у щасливе майбутнє українського народу. Українська артистка порадила присутнім не втрачати надії і допомагати українським захисникам, щоб пришвидшити перемогу.

Зустріч із такими вольовими та сильними людьми надихає, мотивує та вселяє неабияку віру у власні сили. За кожною фразою Ади Роговцевої стоїть колосальний досвід, мудрість, перевірена роками і випробуваннями, та справжня любов до життя та України.

 

За матеріалами

Ковельської районної військової адміністрації

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь