A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Робоча нарада з питань електропостачання суб’єктів господарювання району

Дата: 09.12.2022 16:35
Кількість переглядів: 100

9 грудня 2022 року, голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак взяв участь в нараді, яку провела начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен з керівниками та представниками підприємницьких структур району, в ході якої обговорено шляхи поліпшення енергопостачання суб’єктів господарювання в умовах значного дефіциту потужності в енергосистемі, спричиненого численними ракетними атаками російського агресора по об’єктах енергосектору країни.

У нараді взяли участь перший заступник голови Ковельської райдержадміністрації Галина Коляда, начальник Ковельської філії ПрАТ «Волиньобленерго» Василь Горбатюк, керівники окремих структурних підрозділів райдержадміністрації, представники правоохоронних органів.

«Питання відновлення належного енергопостачання підприємств критичної інфраструктури, великого та середнього бізнесу, установ соціальної сфери, населення району перебуває на особливому контролі в районній військовій адміністрації. Розуміючи стурбованість наших споживачів, особливо представників бізнесу, які через недостатні ліміти потужності, аварійні відключення не можуть спланувати виробничий процес, несуть прямі збитки, сьогодні маємо об’єктивно, разом з енергетиками проаналізувати ситуацію з розподілом лімітів електроенергії, врахувати пропозиції суб’єктів господарювання з тим, щоб скласти прийнятні графіки подачі електроенергії та її справедливий розподіл», - зазначила начальник районної військової адміністрації Ольга Черен.

В ході розмови присутні підприємці озвучили власне бачення вирішення даної проблеми, наголосили на необхідності посилення комунікації з керівництвом Ковельської філії ПрАТ «Волиньобленерго», запевнили про готовність і надалі допомагати енергетикам, підтримувати українських військових на шляху до перемоги.

Своєю чергою, начальник Ковельської філії ПрАТ «Волиньобленерго» Василь Горбатюк, дав вичерпні відповіді на поставлені запитання, розповів про заходи, що вживаються з метою відновлення функціонування енергосистеми в державі, області і районі, пообіцяв врахувати критичні зауваження.

За результатами наради, враховуючи письмові звернення до районної військової адміністрації представників бізнесу Ковельщини, скеровано лист до керівництва ПрАТ «Волиньобленерго» для вжиття заходів щодо забезпечення графіків стабілізаційних вимкнень електропостачання та, за можливості, збільшення лімітів потужності для споживачів Ковельського району. Також узгоджено графіки подачі електроенергії суб’єктам господарювання, з урахуванням висловлених ними пропозицій та принципу справедливого розподілу.  

За матеріалами Ковельської РВА

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь