A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Дітям загиблих на війні Героїв подарували магію різдвяно-новорічних свят

Дата: 23.12.2022 18:49
Кількість переглядів: 102

23 грудня у Ковелі відбувся великий благодійний захід на підтримку дітей Ковельщини, батьки яких загинули під час виконання бойових (службових) завдань, захищаючи Україну від збройної агресії країни-терориста. На захід запросили майже сотню дітей.

У святі також взяли участь голова  Ковельської районної ради В'ячеслав Шворак та начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен. 

Організатор благочинної акції –компанія, що займається альтернативною енергетикою «Бренвель» і «Palettenfabrik Bassum». Цим благодійним заходом організатори підтримати дітей українських Героїв та провели акцію в різдвяно-новорічний період, щоб діти могли відчути магію свят і піклування оточуючих.

Із теплими та щирими словами привітань до присутніх звернувся голова  райради В`ячеслав Петрович : «Діти – це найцінніше, що у нас може бути. Заради дітей, заради світлого майбутнього Україна б`ється і обов`язково переможе! Хочу побажати, щоб ви були здорові, успішно навчалися й розвивалися, впевнено йшли тільки вперед, хай збуваються ваші мрії. А  батьки ваші- справжні Герої!».

Дітей зі святами також привітали начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен та представник компанії «Бренвель» Сергій Андросюк.

Захід розпочався з історії походження Різдва, запрошений музичний колектив заспівав колядки «Ой, хто, хто Миколая любить», «Добрий вечір тобі, пане господарю». Для дітей діяв фуршет з різновидами смачної піци і напоями. Під час заходу дітям вручили в подарунок ноутбуки для навчання,  ігрові конструктори та набори солодощів.

За свою активну волонтерську діяльність колектив «Бренвель» під час свята урочисто отримали відзнаку від голови Ковельської районної ради В'ячеслава Шворака та очільниці Ковельської районної військової адміністрації Ольги Черен. 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь