A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Шановні жителі Ковельщини! Дорогі захисники і захисниці України!

Дата: 30.12.2022 12:13
Кількість переглядів: 85

Відходить в історію найважчий, найтрагічніший за часи  незалежності України  рік. Для кожного з нас він став роком всенародної боротьби з російським агресором, який 24 лютого 2022 року, після восьмилітньої гібридної війни, розв’язав нечувану за жорстокістю, руйнуваннями, застосуванням зброї масового знищення, повномасштабну війну проти Української держави.  

Світ побачив силу і міць, професійність й жертовність українських військових,   які захищають від рашистьської чуми не лише Україну, а й Європу, віддають життя за найвищі цінності – державність, демократію, свободу.

Пишаємось, що в моноліті української незламності вагома частина зусиль громади Ковельського району. Доземний уклін і слова найщирішої вдячності жителям краю, які визволяють країну на фронті, хто став до лав територіальної оборони, хто дбає про зміцнення та захист держкордону. Пошана рятівникам і медикам, правоохоронцям і енергетикам, підприємцям, працівникам транспорту і зв’язку, бюджетної сфери, спортсменам і митцям, релігійним громадам і громадським організаціям, ветеранам, студентам і дітям, кожному, хто невтомною працею, коштами, матеріальними ресурсами і щирою молитвою підтримує наших військових.

Стійкість і єдність українців, що вразили світ, стали запорукою небувалого досі єднання зусиль світових лідерів, урядів і народів переважної більшості країн, які допомагають Україні долати ворога. Хай з новорічними і різдвяними вітаннями наша вдячність  долине до братів і сестер українців в зарубіжжі та до усіх людей доброї волі, які надають прихисток біженцям з України, лікують поранених, розділяють із нами тягар війни,  пліч-о-пліч з нашими військовими наближають омріяний день перемоги.

Кожен день нашої спільної боротьби, кожен звільнений від загарбників населений пункт рясно омиті кров’ю українських захисників і захисниць, тернистий шлях до перемоги позначений болем втрат  мирних співгромадян.

Низький уклін,  наша щира молитва і довічна вдячність усім, хто віддав життя за Україну, за її волю, за честь, за славу, за народ! Герої не вмирають!

Зустрічаючи світле Різдво Христове, молитовно дякуємо Всевишньому за те, що Він дає нам наснагу й терпіння у боротьбі зі злом, надихає творити добро для ближніх, зігрівати теплом усіх, хто зазнав страждань від війни. Вклоняючись перед Божим Дитям у яслах, просимо захистити невидимою бронею українських воїнів, зберегти життя і здоров’я рідним і близьким, дарувати Україні мир – найцінніше із земних благ.

        Щиро вітаємо Вас, дорогі земляки, з Новим роком та Різдвом Христовим!

Від душі зичимо Вам, щоб  Новий 2023 рік увійшов в історію перемогою України, відновленням її територіальної цілісності, у визнаних  світовою спільнотою кордонах, став роком миру, свободи, економічного відродження, духовного єднання та втілення євроінтеграційних прагнень нашого народу. Віримо, що з гідністю здолаємо цей шлях, в пам'ять про полеглих співвітчизників, задля щасливого майбутнього нинішнього і прийдешніх поколінь. Разом до перемоги!

 

З повагою,

В’ячеслав Шворак, голова Ковельської районної ради

Ольга Черен, начальник Ковельської районної військової адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь