A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Участь у щотижневій нараді в райдержадміністрації

Дата: 03.01.2023 17:04
Кількість переглядів: 113

Заступника голови Ковельської районної ради Андрій Броїло взяв участь у щотижневій оперативній нараді із керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, яку провела начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен. Участь у нараді також взяла перший заступник голови Ковельської райдержадміністрацїі Галина Коляда.

На початку наради Ольга Миколаївна подякувала керівникам за злагоджену, командну роботу та відповідальне ставлення до роботи у найскладніший для нашої держави рік, та привітала колег з Новим роком, Різдвяними святами і побажала щоб 2023-й рік став роком Перемоги України над агресором.

Також очільниця повідомила про кадрові зміни, зокрема привітала Світлану Ювченко з призначенням на посаду начальника управління соціального захисту населення Ковельської районної державної  адміністрації.

Першою було заслухано начальника управління фінансів райдержадміністрації Світлану Карпюк, яка доповіла про підсумки виконання районного бюджету у 2022 році.

Начальник управління регіонального розвитку райдержадміністрації Віталій Сарапін проінформував учасників наради про підсумки роботи управління регіонального розвитку райдержадміністрації за 2022 рік.

В свою чергу керівник апарату райдержадміністрації Степан  Топольський нагадав учасникам наради про порядок та терміни формування плану роботи райдержадміністрації на І квартал 2023 року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь