A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Нашим захисникам важливо знати, що про них пам’ятають

Дата: 17.01.2023 09:11
Кількість переглядів: 251

Військовослужбовці, які зараз обороняють нашу країну від російського окупанта, мають бути забезпеченні усім необхідним. Тож гуманітарний вантаж, серед якого теплі речі, генератори, буржуйки та продукти харчування для наших військових на схід України завезли днями голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак, радник голови райради Іван Тусь, депутат райради Андрій Дерев`яненко та Ковельський міський депутат Вадим Клімук. Посадовці  відвідали такі населені пункти як: Костянтинівка, Торецьк, Бахмут, Краматорськ, Слов'янськ, Ізюм, Куп'янськ, Харків та доставили зібрану допомогу військовим на позиції, подякували бійцям за їхню мужність у боротьбі з російським агресором. Хлопці та дівчата, які боронять нашу державу і впевнено дають відсіч країні-терористу, повинні мати надійний тил. Консолідуємо зусилля, щоб у них було все необхідне.

Щиро дякуємо усім, хто долучився до збору необхідних речей та підтримки українських військовослужбовців на передовій - ТОВ "Ліс та Сад",  депутатському корпусу Ковельської районної ради, Ковельській районній військовій адміністрації та іншим небайдужим громадянам.

Сьогодні ми воюємо з ворогом, який переважає нас у кількості солдат і техніці. Але він не розраховував, що йому доведеться протистояти всьому українському народові. Кожному громадянину, який на своєму місці робить величезні справи заради нашої Перемоги. Дякуємо нашим воїнам за сумлінне виконання своїх обов’язків, патріотизм і професіоналізм. Разом до ПЕРЕМОГИ!!! Все буде УКРАЇНА!!!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь