A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Щотижнева оперативна нарада

Дата: 04.07.2023 17:00
Кількість переглядів: 108

 Заступник голови районної ради Андрій Броїло взяв участь в оперативній нараді з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, установ, служб району, яку провела начальник Ковельської районної військової адміністрації  Ольга Черен. На початку оперативки, Ольга Миколаївна відрекомендувала присутнім новопризначеного заступника голови Ковельської районної державної адміністрації Сергія Самойленка та повідомила, що він буде відповідати за вирішення питань гуманітарної сфери, таких як освіта, культура, соціальний захист, охорона здоров’я  та інші соціальні напрями.

Під час наради начальник Ковельського управління державної казначейської служби України Волинської області проінформувала про казначейське обслуговування у першому півріччі 2023 року.

Відповідно до покладених завдань Ковельське управління казначейства забезпечує казначейське обслуговування бюджетів на основі ведення єдиного казначейського рахунку. Єдиний казначейський рахунок консолідує кошти державного та місцевого бюджетів, фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування, коштів інших клієнтів, які в подальшому використовуються, зокрема для здійснення розрахунково-касового обслуговування розпорядників, одержувачів бюджетних коштів шляхом проведення платежів з реєстраційних, спеціальних реєстраційних рахунків відкритих в органах Казначейства. Залишки коштів на 01.07.2023 р. становлять 305211019,81 грн.

Також впродовж наради розглянуто поточний стан справ та основні напрямки подальшої роботи у підпорядкованих підрозділах.

 

Джерело: відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь