A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Щотижнева нарада в райдержадміністрації

Дата: 23.07.2024 15:19
Кількість переглядів: 106

Начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен провела щотижневу нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, за участі  голови Ковельської районної ради В’ячеслава Шворака, заступника голови ради Андрія Броїло та першого заступника голови РДА Галини Коляди.

В ході наради головний спеціаліст відділу регіонального розвитку райдержадміністрації проінформувала про хід реалізації інвестиційних проєктів в Ковельському районі у 2024 році. Посадовець зазначила, що за даними територіальних громад району, в 2024 році заплановано реалізувати 81 інвестиційний проєкт, на що передбачені кошти загальною вартістю понад 367,2 млн. грн. Фінансування здійснюватиметься за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів, грантових коштів ЄС, Федерального міністерства закордонних справ Республіки Німеччина, позики Європейського Інвестиційного Банку, власних коштів комунальних підприємств. Фінансові ресурси планують спрямувати на покращення матеріально-технічного стану навчальних закладів, закладів охорони здоров’я, житлово-комунальної сфери, вулично-дорожньої інфраструктури, на будівництво укриттів а також на будівництво житла для внутрішньо переміщених осіб.

В ході наради розглянуто ряд інших актуальних питань життєдіяльності району. У підсумку, начальником Ковельської РВА дано доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації.

 

Джерело: відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь