A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Пам'ятаємо про борців за незалежність України

Дата: 29.01.2020 18:00
Кількість переглядів: 404

102 роки  тому українські студенти,  молодь продемонстрували справжній героїзм, любов до України і ціною власного життя запалили дух патріотизму майбутнім поколінням борців за незалежність України.

Саме сьогодні, з нагоди Дня пам'яті Героїв Крут  в Центральній районній бібліотеці відбувся тематичний захід,приурочений до Дня пам’яті Героїв Крут «Вірні лицарі України».


Перед присутніми виступив голова Ковельської районної ради Андрій Броїло. В своєму виступі він   ще раз нагадав історію боротьби українського народу та закликав вшанувати тих, хто розбудовував, відстоював незалежність України, боровся за її волю. «Саме у ці важкі для України часи, ми віддаємо данину шани героям Крут – першим кіборгам України, усім, хто в різні роки, та й сьогодні, відстоює інтереси українців: інтереси державності, соборності та свободи» - промовив Андрій Петрович. А також, звертаючись до присутніх, очільник району зазначив, що  день пам’яті  про подвиг українських студентів, полеглих у бою з більшовиками, який ми відзначаємо 29 січня є  історичною датою – це  не тільки пам’ять про минуле, а й  ключ до того, щоб в майбутньому уникнути помилок минулого. Цей бій  у свідомості багатьох набув особливого значення,  легендарна смерть української молоді показала, що воля українського народу до свободи є твердою й непереможною.

Всі присутні в залі вшанували хвилиною мовчання загиблих героїв.

 В заході взяли участь також учасники бойових дій, військовослужбовці, які брали участь в антитерористичній операції, представники засобів масової інформації, шкільна молодь та ліцеїсти, громадськість  району.

Продовженням урочистих заходів став зворушливий патріотичний концерт за участі творчих колективів районнного будинку культури, а також учасників художньої самодіяльності району.

        

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь