A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Голова районної ради Андрій Броїло провів виїзний прийом громадян

Дата: 30.01.2020 18:17
Кількість переглядів: 507

Одним із дієвих інструментів по вивченню та вирішенню проблем жителів  району є проведення виїзних прийомів громадян керівництвом районної влади. Тож сьогодні, 30 січня 2020 року, голова Ковельської районної ради Андрій Броїло, перебуваючи з робочим  візитом на території Велицької об’єднаної територіальної громади, провів виїзний прийом громадян у селах Кухарі, Велицьк та Мельниця.   Участь у виїзному прийомі громадян взяв також Велицький сільський голова Віктор Ковальчук.


Зі своїми проблемами до керівника району звернулося багато людей, всі вони були  вислухані. Жителі громади виявили велику активність та небайдужість до проблем як особистих, так і загально-громадських. Зокрема, в ході прийому місцеві жителі піднімали питання функціонування закладів охорони здоров’я, утримання дорожньої інфраструктури, виготовлення правоустановчих документів  на земельні частки (паї) та інші земельні ділянки. Однак, найбільше часу  в усіх населених  пунктах було приділено розмові про ймовірне приєднання Велицької об’єднаної територіальної громади до складу Голобської ОТГ. Неподільними були думки жителів сіл Кухарі та Велицька щодо  того, аби Велицька ОТГ і надалі продовжила своє функціонування, як окрема адміністративно – територіальна одиниця. Натомість, жителі с. Мельниця більше схилялися до того, аби Велицька громада  об'єдналася з більш потужною Голобською ОТГ.   Під час обговорення цього питання, перед присутніми виступив Велицький сільський голова Віктор Ковальчук, який зазначив,  що на сьогоднішній день показники очолюваної ним сільської ради досягають набагато кращих результатів, ніж це було на початку створення ОТГ.  Тому цілком логічно, що наша громада має і надалі існувати.

В цілому, в ході проведення виїзного прийому громадян, на всі порушені питання мешканці громад отримали вичерпні відповіді та рекомендації.

     

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь