A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Привітали з Днем матері

Дата: 08.05.2020 18:21
Кількість переглядів: 664

Сім’я – одна із найбільш духовних і соціальних здобутків, що крізь віки оберігає та зберігає сутність і цінність людини. Саме з міцної родини, радісної дитини та щасливої жінки починається велич держави.


Традиційно у другу неділю травня в Україні відзначається День матері. Свято не стало державним, але все більше і більше людей визнають необхідність в особливому дні, який став би торжеством тих жінок, які подарували життя, виховали і кожен день підтримують і люблять нас. Адже поки мама жива – ти все ще дитина, принаймні для неї.

Мати – це чарівне слово таїть в особі велич добра, любові і теплих спогадів. Немає на землі людини ближче й дорожче, ніж мама. Вона – берегиня родинного затишку та гармонії.

Особливі слова подяки заслуговують мами в прийомних сім’ях та дитячому будинку сімейного типу, які прийняли в свої родини дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей-сиріт. З великою любов’ю виховують вони дітлахів, дають їм надію на щасливе дитинство і повноцінне майбутнє, вчать дітей бути самодостатніми, мудрими, впевненими в собі. У Ковельському районі функціонує 7 прийомних сімей та 1 будинок сімейного типу. Велика подяка Біліч Ларисі Миколаївні, Бобрик Людмилі Степанівні, Будь Ірині Миколаївні, Воробей Ларисі Вікторівні, Гапонюк Тетяні Олександрівні, Козоріз Наталі Степанівні, Радзивилюк Жанні Борисівні, Сролік Ользі Ананіївні.

Сьогодні голова Ковельської районної ради Андрій Броїло, заступник голови Ковельської райдержадміністрації Роман Кульцман, директор комунальної установи центр надання соціальних послуг Ковельської районної ради Георгій Корнієвський, начальник відділу соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олена Приступа, начальник служби у справах дітей Ковельської райдержадміністрації Сергій Ілюшик привітали жінок, в сім’ях яких виховуються прийомні діти, з Днем матері. Також була приділена увага матері загиблого в АТО Андрія Мостики з с. Зелена Мостиці Надії Василівні. Подякували їй за сина, який віддав своє життя на сході України, боронячи її від агресора.

Представники влади подякували батькам за велику любов, якою вони зігрівають дітлахів у своїх родинах, дають їм надію на щасливе майбутнє, вселяють у зболені дитячі серця і душі віру в життя, навчають їх бути самодостатніми, впевненими в собі, виховують достойних громадян нашої держави.

 

 

Відділ соціальних служб

для сім’ї, дітей та молоді

КУ центр надання соціальних

послуг Ковельської районної ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь