A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Голова райради взяв участь у засіданні колегії обласної державної адміністрації

Дата: 26.08.2020 19:58
Кількість переглядів: 433

26 серпня 2020 року голова районної ради Андрій Броїло, заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман,окремі керівники управлінь, відділів райдержадміністрації, місцевих рад взяли участь у розширеному засіданні колегії обласної державної адміністрації у режимі відео селекторного зв’язку. На порядок денний засідання було внесено два питання.


Про хід реалізації в області Національної програми Президента України «Велике будівництво» доповідав директор департаменту інфраструктури обласної державної адміністрації Віктор Довгополюк. Він повідомив, що у рамках ініціативи Президента України в області реалізується 12 об'єктів (7 шкіл, 3 садочки, 2 об'єкти спортивної інфраструктури).  В основному це об’єкти, які є соціально важливими для розвитку територій, з наявною розробленою проектною документацією та будівництво яких було розпочато у попередніх роках.

Загальна кошторисна вартість цих об’єктів складає 455,5 млн грн., залишкова вартість станом на 01.01.2020 року – 295,4 млн гривень.

На їх спорудження передбачено 171,7 млн грн, у т. ч.: 153,1 млн грн – коштів державного фонду регіонального розвитку (далі – ДФРР) та  18,6 млн грн – коштів місцевих бюджетів.

Начальник управління освіти і науки обласної державної адміністрації Людмила Плахотна доповіла про підготовку до нового 2020 – 2021 навчального року. Вона зазначила, що за прогнозними показниками до 1 класу підуть 14 842 учнів (у 2019 році -15077), до 11 класу – 7 144 (у 2019 - 7 103). Очікуваний контингент – 142,3 тис. учнів (2019 рік – 141,6 тис. учнів).

В навчальних закладах проведено поточні, косметичні, де була необхідність, капітальні ремонти. Зроблено благоустрій територій, спортивних майданчиків, футбольних полів. На даний час в закладах освіти активно ведуться роботи з підготовки до функціонування закладів освіти в зимовий період.

За матеріалами Ковельської РДА


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь