A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Привітали жінок-військових з 8 березня!

Дата: 06.03.2020 20:58
Кількість переглядів: 2219

Службу в Збройних Силах України, як правило, називали справою чоловічою, та останні події сьогодення довели зворотнє. З
великою пошаною суспільство сьогодні ставиться до жінок-військових, які нарівні з чоловіками гідно та відповідально виконують найважливішу функцію – захищають нашу Батьківщину. Напередодні Свята 8 березня наші найтепліші привітання пролунали на адресу жінок Поворської військової частини А1547,  які пов’язали свою долю з військовою службою. Голова Ковельської районної ради Андрій Броїло,  керівник апарату Ковельської РДА Степан Топольський, Поворський сільський голова Сергій Семенюк,  командир війіськової частини Олександр Балтян своїми теплими, весняними виступами не залишили байдужими жодну чарівну жінку – берегиню життєдайного вогнища. Адже, доки існує держава, доти буде і військо. А жінки у погонах попри напружений режим і чергування будуть залишатися ніжними, жіночними, та не пошкодують про свій життєвий вибір – захищати Батьківщину. Саме квіти, посмішки, теплі вітання стали яскравим проявом почуттів та поваги до жінок військових частин.


 «Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Без вас, дорогі дівчата, не було б стільки світла, любові і тепла. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ. Нехай вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог», - зазначив голова Ковельської районної ради Андрій Броїло.

За значний внесок, сумлінне служіння українському народу, зразкове виконання військового обов’язку, високий професіоналізм та з нагоди Міжнародного дня прав жінок Почесними грамотами районної ради  та  районної державної адміністрації були  нагороджені старший солдат Збройних Сил України, механік відділення вузла зв’язку та радіотехнічного забезпечення  військової частини А1547 Наталія Яворська та старший солдат Збройних Сил України, бухгалтер фінансової частини військової частини А1547 Оксана Оксенюк.

Справжнім подарунком жінкам-військовослужбовцям та службовцям став виступ колективу районного будинку культури «Колорит», артисти якого продемонстрували неймовірну артистичність, неперевершений шарм та професіоналізм, даруючи красуням чудові пісні. Посмішки та хороший настрій панував впродовж усього заходу. А по завершенні урочистостей колеги – чоловіки подарували чарівним винуватцям свята квіти.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь