A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Відбулися Районні змагання з волейболу серед депутатів та  працівників органів місцевого самоврядування Ковельського району

Дата: 08.03.2020 22:08
Кількість переглядів: 650

08  березня 2020 року у приміщенні спортивного залу  ЗЗСО  с. Скулин, з ініціативи голови Ковельської районної ради Андрія Броїла, відбулися Районні змагання з волейболу серед депутатів та  працівників органів місцевого самоврядування Ковельського району.

7 команд боролися за першість, а саме з Люблинця, Голоб, Колодяжного, Поворська, Дубової, Ковельської районної ради та Ковельського МРЦЗ,  остання з яких вперше взяла  участь у цих змаганнях.


Привітали  учасників турніру голова Ковельської районної ради Андрій Броїло, перший заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук та голови громад Ковельщини, а саме  голова Голобської селищної ради Сергій Гарбарук, голова Люблинецької селищної ради Наталія Сіховська, голова Колодяжненської сільської ради Віталій Кашик.

Голова Ковельської районної ради Андрій Броїло розпочав свій виступ з привітання  присутніх на змаганнях дівчат з нагоди Міжнародного дня прав жінок, а також побажав усім цікавої гри та перемог. Та як подарунок, окрім квітів,  від організатора свята  для присутніх чарівних панянок та всіх гостей прозвучали пісні у виконання колективу районного будинку культури «Колорит».  

Спортивне свято розпочалося з  гри між командами Ковельського МРЦЗ та Люблинецької селищної ради.

Спортивну честь Ковельської районної ради захищали   депутати райради, що увійшли до команди – Дмитро Матвіюк, Іван Сорока, Тарас Оніжук на чолі з головою районної ради Андрієм Броїло. Вболівали за колег і депутати Ковельської районної ради  Володимир Хомік та  Олександр Титомир.

Як і в попередні роки, а такі Районні змагання проводяться Ковельською районною радою вже третій рік поспіль,  спортсмени продемонстрували й майстерність, і волю до перемоги, нагородами за які стали відзнаки від організаторів. 

Варто зазначити, що Ковельщина входить до числа кращих у розвитку й популяризації занять фізичною культурою й спортом. Та перемоги, якими б значимими вони не були, мабуть, не головне. Важливіше – бути здоровими, сильними, готовими до будь-яких життєвих випробувань. І готовність до цього дає спорт. Сьогоднішнє свято в Скулині це іще раз продемонструвало.

За заслуги у розвитку фізкультурно – спортивного життя Ковельського району, пропаганді здорового способу життя, активну громадянську позицію  та участь у Районних змаганнях з волейболу серед депутатів та  працівників органів місцевого самоврядування Ковельського району вручено Подяки голови районної ради та голови райдержадміністрації командам Люблинецької  та Голобської селищної ради, Дубівської сільської ради та команді Ковельського МРЦЗ.

За результатами турніру перемогу здобула команда Поворської сільської ради, друге місце виборола команда Ковельської районної ради, третє — команда Колодяжненської сільської ради.

Переможниць і призерок нагородили грамотами та  медалями. Кубок та приз від організаторів отримали переможці гри.

Дякуємо усім хто долучився до організації сьогоднішнього свята, усім хто взяв участь у змаганнях, а також господарю Колодяжненської громади Віталію Кашику та директору Скулинської ЗЗСО  Івану Сороці,  які приймали гостей на теренах своєї сільської ради.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь