A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Зустріч з Волинською Жанною д'Арк - Майєю Москвич

Дата: 21.02.2020 22:15
Кількість переглядів: 622

Вчора голова Ковельської районної ради  Андрій Броїло мав зустріч з Майєю Москвич – волинською Жанною д’Арк, громадською активісткою, учасницею  Революції Гідності, ветеранкою російсько – української війни, переможницею «Ігор Нескорених». Для Андрія Петровича ця зустріч особлива, адже, з Майєю Юріївною посадовець особисто знайомий ще з років Майдану, коли разом пліч -о-пліч з сотнями тисяч українських патріотів  відстоювали демократичний вибір українського народу.


Майя Москвич – дівчина – воїн, справжня амазонка, патріотка! Вона пішла добровольцем на війну і служила більше як три роки, а після повернення виборола золото на Іграх  Нескорених.

20 лютого, в День пам’яті Небесної Сотні, в Будинку культури смт. Люблинець, Майя Москвич презентувала фільм «Невидимий батальйон».  Для самої Майї ця стрічка – це стан спогадів, адже в ньому розказується про соратниць – подруг, які служили, та досі відстоюють мир  на Сході. Звичайно за словами Майї Юріївни, війна змінила її, зламала конструкцію цінностей.

Після перегляду українського документального кіноальманаху про жінок в умовах бойових дій на Сході України, голова Ковельської районної ради Андрій Броїло зазначив, що боротьба за Україну не має початку й кінця, і триватиме, доки існуватиме нація. Та користуючись нагодою, Андрій Петрович подякував Майї Москвич за те, що виборювала і виборює незалежність нашої держави та побажав здійснення всіх її мрій.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь