A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Шановні освітяни Ковельщини!

Дата: 03.10.2020 23:08
Кількість переглядів: 294

У прекрасну і щедру осінню пору, уквітчану яскравими барвами жоржин, чорнобривців і айстр ми відзначаємо День працівників освіти – свято людей, які плекають таланти, виховують в кожній дитині почуття власної неповторності та громадянської свідомості, день у день натхненно і жертовно трудяться задля кращого майбутнього рідного краю і України.


Кожен із нас, колишніх і теперішніх учнів та студентів вшановує з вдячністю своїх Вчителів, які запалили в наших душах іскорку знань, кому ми зобов’язані першими скромними перемогами й, зрештою – усіма досягненнями у житті.

Учитель – це більше, ніж професія, це високе покликання, відповідальність за долі людські й нові горизонти розвиту суспільства.

Ковельщина багата талановитими, відданими справі навчання і виховання дітей та молоді працівниками освіти, які з року в рік продовжують дивувати творчими досягненнями своїх вихованців і власними здобутками.

Зразком глибокої відданості гуманній та надважливій справі є наші ветерани педагогічної праці, які є добрими наставниками та прикладом для молодих освітян. Велика вдячність і шана Вам, дорогі працівники освіти, за самовіддану працю й  безмежно щедрі серця, які віддаєте своїм вихованцям. Завдяки Вам наша молодь зростає національно свідомою, гартує патріотичний дух й, водночас, отримує такі важливі у нинішньому стрімкому житті професійні та загальнолюдські орієнтири. 

Тож нехай Ваша мудрість та досвід завжди будуть гідно пошановані державою, учнями, батьками, а професія, якій присвятили життя, приносить задоволення і достаток.  

Від душі бажаємо Вам міцного здоров'я, оптимізму, нових вершин на освітянській ниві. Нехай у Ваших оселях панують щастя, добро і любов, у душах – творча наснага, а в Україні, на благо якої працюєте – злагода й мир.

З повагою,

Андрій Броїло, голова Ковельської районної ради

Роман Кульцман, заступник голови Ковельської райдержадміністрації


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь