A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Голова Голобської селищної ради звітував перед громадою

Дата: 21.02.2020 23:27
Кількість переглядів: 1451

Сьогодні голова Ковельської районної ради Андрій Броїло взяв участь  у презентації звіту Голобського селищного голови Сергія Гарбарука  за 2019 рік. Впродовж двох годин Сергій Володимирович звітував про втілені в життя проекти, будівництво та реконструкцію доріг, будівель бюджетних установ. У цифровому обрисі голова громади описав освоєний за рік бюджет, підкріплюючи сказане діаграмами, порівняльними таблицями та фото на слайдах. Окрім хороших моментів роботи присутні мали можливість проглянути короткометражні фільми про вандалізм місцевих жителів. Тому під час свого виступу, Сергій Гарбарук неодноразово виголошував заклик, звертаючись до кожного присутнього у залі Будинку мистецтв: «Давайте будемо берегти зроблене нами».


Голобська громада є однією з тих об’єднаних громад з якими Ковельська районна рада тісно співпрацює. Адже, разом з Голобською селищною радою Ковельська районна рада є співорганізатором фестивалю для осіб з інвалідністю «Перемагай себе»; між головою Ковельської районної ради та головою Голобської селищної ради підписані договори про міжбюджетні трансферти в освітній та соціальній сферах. Окрім цього районну раду та селищну раду поєднують не тільки офіційні, а й дружні відносини.

На презентації публічного звіту також побували депутат Волинської обласної ради Віктор Козак, депутати Ковельської районної ради Олена Оришкевич, Святослав Волошук. 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь