A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

КУ Центр надання соціальних послуг Ковельської районної ради висловлює щирі слова вдячності

Комунальна установа центр надання соціальних послуг Ковельської районної ради Волинської області висловлює щирі слова вдячності архімандриту Ніфонту Свято-Георгіївської церкви смт. Голоби за надані засоби індивідуального захисту (маски) для узабезпечення інфікування громадян похилого віку, осіб з інвалідністю, сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, які проживають на території Ковельського району.

16:26 27.03.2020

ГО "Храм надії" продовжує свою роботу

Громадська організація «Храм надії» була створена ще на початку неоголошеної російсько – української війни. За цей час активістами цього громадського утворення було передано десятки тонн продовольства  та інших необхідних предметів і матеріалів в зону проведення бойових дій для наших військовослужбовців. З недавнього часу, коли на весь світ прийшло лихо, коронавірус, активісти громадської  організації, зважаючи на те, що в аптеках відсутні захисні пов’язки, антисептики, почали виготовляти їх власноруч. Оскільки громадська організація «Храм надії» завжди є в тісних відносинах з Ковельською районною радою,  голова райради Андрій Броїло звернувся до підприємців аби ті допомогли  матеріально чи фінансово громадській організації, яка в теперішній час  виготовляє такі необхідні засоби захисту. Серед тих, хто відгукнулися  варто згадати і депутатів райради В’ячеслава Шворака, Олександра Титомира та підприємців – Семенюка Віктора Трохимовича.  

16:11 27.03.2020

ЩО ДОЗВОЛЕНО, А ЩО ЗАБОРОНЕНО ДО 24 КВІТНЯ? УРЯД ПРО КОРОНАВІРУС

Уряд вніс зміни до деяких своїх актів, ухвалених раніше щодо запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Відповідну постанову прийнято 25 березня 2020 р. № 239.

12:28 27.03.2020

Ковельське МТМО оприлюднили список номерів мобільних телефонів сімейних лікарів

Ковельське МТМО оприлюднили список номерів мобільних телефонів сімейних лікарів  Ковельського району та міста Ковеля. Отримати необхідні консультації можна, зателефонувавши до сімейних лікарів.

12:23 27.03.2020

Коронавірус. Волинь: оперативна інформація. 27 березня

За останню добу на Волині не зафіксовано жодного випадку коронавірусної інфекції. Всього станом на 10.00 год. 27 березня 2020 року у Волинській області зареєстровано 2 випадки COVID 19, які підтверджені методом полімеразно-ланцюгової реакції (ПЛР).

12:13 27.03.2020

На Волині діятимуть карантинні пости

Сімнадцять перепускних карантинних пунктів відсьогодні розпочнуть облаштовувати у зв’язку з оголошенням надзвичайної ситуації, пов’язаної з загрозою поширення гострої распіраторної хвороби COVID-19 на Волині.

12:25 26.03.2020

Коронавірус. Волинь: оперативна інформація. 26 березня

Станом на 10.00 год. 26 березня 2020 року на Волині зафіксовано два випадки коронавірусної інфекції. Обидва випадки COVID 19 підтверджені методом полімеразно-ланцюгової реакції (ПЛР). З підозрою на коронавірусну інфекцію в області – 5 осіб.

11:30 26.03.2020

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 10:00 26 березня в Україні 156 лабораторно підтверджених випадків  COVID-19, з них 5 летальних, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу було зафіксовано 43 нові випадки.

11:26 26.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь