A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Із блогу консультанта АМУ Василя Грома, щодо впливу карантину через коронавірусну інфекцію на життя держави загалом та Волині зокрема.

Василь ГРОМ, консультант з бюджетних питань Асоціації міст України, що працює у Волинській області в межах проєкту «ПУЛЬС», який АМУ втілює за підтримки USAID, проаналізував ситуацію із виконанням волинськими громадами місцевих бюджетів за перші чотири місяці 2020-го.

09:31 19.05.2020

Ніхто не повинен бути забутим

Загальнолюдські втрати українців під час ІІ світової війни за різними оцінками фахівців, істориків, науковців складають  близько 10 млн людей. Майже в кожному населеному пункті є пам’ятник чи обеліск, братська могила або інший пам’ятний знак, приурочений жертвам минулої війни та землякам, які віддали своє життя за Батьківщину.

19:10 18.05.2020

Робоча зустріч

Нещодавно, з робочим візитом до голови Ковельської районної ради Андрія Броїла   завітали депутат райради Олександр Титомир та настоятель Свято – Троїцької церкви от. Іван.

15:33 18.05.2020

Пам’ятаймо, Крим – це Україна!

18 травня 1944 року розпочалася операція з депортації кримських татар, в результаті якої було виселено 180 014 осіб. Депортація мала катастрофічні наслідки для кримських татар в місцях заслання. Протягом року до завершення війни від голоду, хвороб та виснаження загинуло понад 30 тис. кримських татар. 

10:57 18.05.2020

Коронавірус. Волинь: оперативна інформація. 18 травня

За останню добу на Волині зареєстровано 10 нових випадків захворювання на COVID-19. Найбільше випадків зареєстровано в Ковельському  районі – 4 (в тому числі 1 летальний), по одному випадку зареєстровано - в м.Луцьку, м.Нововолинську, Володимир-Волинському, Любомльському, Турійському, Маневицькому районах.

10:32 18.05.2020

Самоврядування почуто: На Волині відновлять роботу непродовольчі ринки

Уряд відновлює роботу непродовольчих ринків. Українське та волинське самоврядування достукалося до керівництва держави. Зокрема, це вдалося зробити, за посередництвом Асоціації міст України, яка напередодні ухвалення урядового рішення, надіслала звернення до Прем’єрміністра щодо відновлення роботи таких ринків.

09:33 18.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь