A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

23 травня – ДЕНЬ ГЕРОЇВ.

В Україні щорічно 23 травня відзначається День героїв -  день пам’яті українців, які присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність.

11:35 23.05.2020

Про реєстрацію лабораторно підтверджених випадків на коронавірусну інфекцію серед населення Ковельського району

Ковельський міськміжрайонний відділ ДУ "Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України" інформує про результати епідеміологічного нагляду (спостереження) за поширенням СOVID-19 серед населення Ковельського району.

11:01 23.05.2020

Вітаємо іменинника

Сьогодні відзначає свій День народження депутат Ковельської районної ради –  Титомир Олександр Михайлович.

09:24 23.05.2020

ЇХНІЙ БЛОКПОСТ РОЗСТРІЛЯЛИ. Пам'ятаємо про Героїв

22 травня – страшний день для історії українського народу. Цього дня 2014 ми відчули, що війна прийшла в кожну українську родину. Блок-пост волинської 51-ї бригади прийняв бій. Хтось із наших бійців загинув відразу, хтось боровся за життя, але не вижив від отриманих ран. Загинуло 18 бійців. Багато поранених, дехто й досі лікується. 

13:17 22.05.2020

"Ще не померли Тарасові шляхи"...

Сьогодні, 22 травня, в Україні відзначають день перепоховання на українській землі тіла Великого Українця - Тараса Григоровича Шевченка. Саме 22 травня 1861 року Великого Кобзаря перепоховали на Чернечій горі поблизу Канева – згідно з його заповітом, у якому поет висловлював бажання бути похованим «… серед степу широкого на Вкраїні милій».

13:01 22.05.2020

Олександр Лотоцький - видатний державний діяч

21 березня 2020 року виповнилось 150 –т років Олександрові Гнатовичу Лотоцькому, українському державному діячеві, міністрові уряду УНР,  літераторові, відомому під псевдонімом «Гоілоусенко». Народився О. Г. Лотоцький у с. Білоусівка Тульчинського повіту Подільської губернії (нині Вінницька обл.).

12:57 22.05.2020

Василь Олексюк: "Сільська медицина найближча до людей"

Напевно, немає такої людини, яка змогла б у своєму житті обійтися без допомоги медиків. Без перебільшення скажу, що хоч обрала  журналістику, а не медицину,  люди у білих халатах   викликають у мене величезну повагу. Народилася і живу я в місті, та життя людей в сільській місцевості, їхні болі і тривоги не залишають мене байдужою. Особливо хвилює стан справ з медициною на селі.  І не тільки у поліській "глибинці".  

12:51 22.05.2020

Коронавірус. Волинь: оперативна інформація. 22 травня

42 нових випадки захворювання на COVID-19 зареєстровано на Волині за останню добу. Найбільше випадків зареєстовано в м.Ковелі - 14 та Ківерцівському районі – 13, в Горохівському районі зареєстровано 4 випадки, по два  випадки зареєстровано в Володимир – Волинському та Ковельському районах, по одному – в м.Луцьку, м. Нововолинську, Камінь-Каширському, Маневицькому, Рожищенському, Старовижівському та Шацькому районах. Одужало за добу 5 осіб.

12:47 22.05.2020

На Ковельщині діє Програма "Власний дім"

У Ковельському районі функціонує Програма  «Власний дім». Ця Програма дає можливість жителям району отримати дешевий кредит для ремонту та будівництва власного житла. Кредитна  ставка становить лише 3% річних, а для сімей, в яких виховується троє і більше дітей відсотки за користуванням кредиту взагалі відсутній.

16:31 21.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь