A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Задля безпеки громадян!

Рятувальники вкотреі нформуютьгромадян щодо ймовірних небезпек у власних оселях, так 21 лютого, щоб попередити пожежі та інші надзвичайні ситуації, працівники Ковельського районного управліннята 16 державної пожежно-рятувальної частини 2 ДПРЗ  ГУ ДСНС України у Волинській області, провели відпрацювання з метою навчання правил пожежної безпеки житлового сектору села Текля, Дубечненської територіальної громади, Ковельського району.

09:27 22.02.2022

Рятувальники нагадали школярам правила безпеки у побуті та про небезпеку нестійкої криги

16 лютого фахівці ДСНС Ковельського районного управління провели профілактичне заняття з учнями 4-го класу Закладу загальної середньої освіти             І-ІІІ ступенів с. Пульмо, Ковельського району, на тему дотримання правил пожежної безпеки та  безпеки життєдіяльності як у побуті, так і на вулиці, особливо поблизу вкритих кригою водойм в період її танення.

10:43 21.02.2022

Вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

В Україні сьогодні – День пам’яті Героїв Небесної Сотні. Революція Гідності стала переломним моментом у новітній історії нашої держави. Її події змінили всіх нас. Уже минуло вісім років, а спогади настільки яскраві, наче це було вчора. У День Героїв Небесної Сотні ми маємо віддати шану тим, хто пожертвував найціннішим заради нашого майбутнього.

15:25 20.02.2022

Герої не вмирають - вони вічно живуть у наших серцях!

Шановні земляки! 20 лютого, разом з народом України, ми будемо вшановувати пам’ять Героїв Небесної Сотні – хоробрих, самовідданих патріотів нашої держави, які віддали свої життя за право жити у незалежній,  демократичній та суверенній країні.

11:17 20.02.2022

Під час наради обговорили консолідацію зусиль, спрямованих на запобігання порушенням прав людини в умовах міграційної кризи.

Голова  Ковельської районної ради В'ячеслав Шворак, заступник голови райради Андрій Броїло, голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен, перший заступник голови Ковельської райдержадміністрації Галина Коляда, разом із головами територіальних громад Ковельського району, сьогодні 18 лютого 2022 року, взяли участь у спільній нараді під головуванням  представника Уповноваженого ВРУ з прав людини в західних областях Світланою Семчишин. На зустрічі також була присутня Любов Сітовська, регіональний представник Уповноваженого ВРУ з прав людини у Волинській області.

17:15 18.02.2022

Тематичний захід «Їх мрія – вільна Україна» до Дня Героїв Небесної Сотні .

20 лютого відзначається День пам’яті Героїв Небесної Сотні – на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України. Революція гідності – наймасштабніший протест українців за часів сучасної історії. Спротив режиму тривав більше трьох місяців, до нього активно долучились мільйони людей по всій Україні та тисячі за її межами. Однак жодні протести за часів Незалежності не коштували нації так дорого – повалення режиму у 2014 році забрало життя сотні патріотів, створивши нову трагічну сторінку в нашій історії – Небесна Сотня.

17:02 18.02.2022

Відбулась чергова сесія районної ради.

Сьогодні, 18 лютого 2022 року, під головуванням голови Ковельської районної ради В’ячеслава Шворака відбулася одинадцята сесія Ковельської  районної ради восьмого скликання. Із 42 районних обранців прибули та зареєструвалися    34 депутата.

17:00 18.02.2022

На Ковельщині облаштовують блокпости та захисні споруди на кордоні з Білоруссю.

На тлі російської загрози - не панікувати, але бути готовими до можливого конфлікта. Саме тому, 18 лютого 2022 року, голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак, заступник голови райради Андрій Броїло, голова Ковельської райдержадміністрації Ольга Черен, спільно з командиром  Луцького прикордонного загону  полковником Сергієм Лозінським,  заступником начальника прикордонного Волинського загону з озброєння і техніки Романом Косміним  взяли участь в акції «В єднанні наша сила!», яка була ініційованої керівником прикордонного підрозділу Волинського загону Андрієм Ковальчуком по облаштуванню блокпостів і захисних споруд.

18:40 17.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь