A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Тематичний захід «Їх мрія – вільна Україна» до Дня Героїв Небесної Сотні .

20 лютого відзначається День пам’яті Героїв Небесної Сотні – на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України. Революція гідності – наймасштабніший протест українців за часів сучасної історії. Спротив режиму тривав більше трьох місяців, до нього активно долучились мільйони людей по всій Україні та тисячі за її межами. Однак жодні протести за часів Незалежності не коштували нації так дорого – повалення режиму у 2014 році забрало життя сотні патріотів, створивши нову трагічну сторінку в нашій історії – Небесна Сотня.

17:02 18.02.2022

Відбулась чергова сесія районної ради.

Сьогодні, 18 лютого 2022 року, під головуванням голови Ковельської районної ради В’ячеслава Шворака відбулася одинадцята сесія Ковельської  районної ради восьмого скликання. Із 42 районних обранців прибули та зареєструвалися    34 депутата.

17:00 18.02.2022

На Ковельщині облаштовують блокпости та захисні споруди на кордоні з Білоруссю.

На тлі російської загрози - не панікувати, але бути готовими до можливого конфлікта. Саме тому, 18 лютого 2022 року, голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак, заступник голови райради Андрій Броїло, голова Ковельської райдержадміністрації Ольга Черен, спільно з командиром  Луцького прикордонного загону  полковником Сергієм Лозінським,  заступником начальника прикордонного Волинського загону з озброєння і техніки Романом Косміним  взяли участь в акції «В єднанні наша сила!», яка була ініційованої керівником прикордонного підрозділу Волинського загону Андрієм Ковальчуком по облаштуванню блокпостів і захисних споруд.

18:40 17.02.2022

У Прохідському ліцеї відновлено роботу котельні та навчальний процес

Сьогодні, 17 лютого 2022 року, перебуваючи з робочою поїздкою на території Ратнівської територіальної громади, голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак, заступник голови районної ради Андрій Броїло, голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен разом з Ратнівським селищним головою Віталієм Біруком побували в ліцеї села Прохід, у якому з 15 лютого ц. р. відновлено повноцінний очний навчальний процес для учнів 1-11 класів.

18:00 17.02.2022

Постійна комісія з питань бюджету та фінансів розглянула питання майбутньої сесії

Завершальним етапом підготовки до 11 сесії районної ради восьмого скликання стало засідання постійної комісії з питань бюджету та фінансів, що відбулось сьогодні, 16 лютого 2022 року, під головуванням депутата районної  Андрія Харламповича та за участі депутатів районної ради Олени Копитко, Віталія Власова, Михайла Шлапая, Тетяни Свіржевської, Олега Зламанюка,  Ігоря Оксенчука.

16:30 16.02.2022

Регламентна комісія районної ради розглянула ряд важливих питань

16 лютого 2022 року відбулося засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, етики та регламенту, під головувуванням депутата Ковельської районної ради  Анатолія Борки, за участі депутатів районної ради- членів комісії: Лідії Заславської, Володимира Андросюка, Тетяни Воробей.

15:42 16.02.2022

Відбулося засідання постійної комісії з питань регулювання комунальної власності, транспорту, зв`язку та інфраструктури.

Комісія зібралася у такому складі: Юрій Кондратович (голова комісії), Микола Сушик, Антоніна Поліщук,  Сергій Чайка, Петро Олексюк. Антоніна Поліщук взяла участь в роботі комісії в режимі відеоконференції.

15:30 16.02.2022

У Ковелі вперше відзначили День єднання.

16 лютого в унісон зі всією країною долучилися до відзначення Дня єднання та церемонії підняття Державного прапора і жителі Ковельщини. Представники районної та міської влади, працівники виконавчого комітету, студенти, посадовці, військові, правоохоронці, небайдужі ковельчани на площі Героїв Майдану взяли участь в урочистому піднятті Державного прапора України та під супровід духового оркестру виконали Державний Гімн України. Кожен присутній - з прапором України і синьо-жовтою стрічкою.

12:00 16.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь