A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Небезпека замерзлих водойм!

З метою попередження нещасних випадків на льоду, 01 лютого працівники Ковельського районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області вкотре провели профілактичний рейд на Ковельському водосховищі у м. Ковель, де закликали громадян не виходити на тонку, ненадійну кригу, слідкувати за дітьми та їх безпекою, не відпускати гуляти самих поблизу замерзлих водойм.  Під час профілактичних бесід рятувальники повідомили рибалкам випадки надзвичайних подій на водних об’єктах в зимовий період. Кожен громадянин отримав листівки з правилами безпечного поводження на льоду та в зимовий період, з рекомендаціями самопорятунку на кризі та алгоритм допомоги іншому.

12:13 02.02.2022

Урочисте відкриття амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Сьогодні, 1 лютого 2022 року, в смт Люблинець  Ковельського району було відкрито новозбудовану амбулаторію загальної практики сімейної медицини. В урочистому відкритті взяли участь заступник голови Ковельської районної ради Андрій Броїло, перший заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук, голова Ковельської  районної державної адміністрації  Ольга Черен, Люблинецький селищний голова  Наталія Сіховська та  медичний директор Центру ПМСД Олег Кубай.

15:44 01.02.2022

Заступник голови районної ради взяв участь в щотижневій опаративній нараді

Сьогодні, 1 лютого 2022 року, заступник голови Ковельської районної ради Андрій Броїло  взяв участь  в щотижневій оперативній нараді, яку провела голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен. Нарада пройшла за участю заступників голів райдержадміністрації, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, окремих установ району.

15:00 01.02.2022

Під час онлайн-наради обговорили питання щодо створення добровольчих формувань територіальної громади.

З 1 січня 2022 року вступив в дію Закон України «Про основи національного спротиву». Цим законом закладені правові основи функціонування військ територіальної оборони, відкрито шлях до її перетворення на реальний компонент Збройних Сил України. В умовах загроз зовнішньої агресії проти України розбудова сил територіальної оборони Збройних Сил України набуває загальнодержавної ваги.

16:00 31.01.2022

Вітаємо іменинника

Сьогодні відзначає свій День народження депутат Ковельської районної ради восьмого скликання  Дерев`яненко Андрій Федорович.

07:57 29.01.2022

29 січня в Україні відзначають День пам’яті героїв Крут

29 січня в Україні відзначають День пам’яті героїв Крут — саме цього дня у 1918 році відбувся бій на залізничній станції «Крути», в якому близько 400 курсантів і студентів стримали наступ на Київ майже чотиритисячної армії більшовиків. Загін із патріотично налаштованої молоді зіткнувся у тяжкому бою, який тривав понад п'ять годин, з численним військом Михайла Муравйова. 27 юнаків потрапили після бою в полон до більшовиків та були закатовані. Українські юнаки загинули і власною кров’ю вписали героїчну сторінку в історію визвольних змагань нашого народу. Не можна викреслити з пам’яті людської той великий та безсмертний подвиг молоді, які захищали українську державність, поклавши на її вівтар найцінніше – власне життя. Цей бій на довгі роки став одним із символів боротьби українського народу за свободу і незалежність.

07:55 29.01.2022

«Шлях поколінь» - вічна боротьба українського народу за вільну Україну

27 січня 2022 року голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак та голова Ковельської райдержадміністрації Ольга Черен взяли участь у перегляді прем’єри художньо-документального фільму «Шлях поколінь», яка відбулася в Турійському будинку культури. Фільм створений на основі реальних подій. Стрічка поєднує сюжетні лінії, які показують часи боротьби УПА та сьогоднішню російсько-українську війну, де вже сучасне покоління українців захищає кордони нашої держави.

15:04 28.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь