A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Обігрівай житло безпечно!

З настанням холодної пори року люди  починають використовувати для обігріву своїх помешкань пічне опалення та електроприлади. Через порушення правил пожежної безпеки у побуті та при експлуатації систем опалення часто виникають пожежі, люди гинуть, втрачають своє житло і майно. Найчастіше це трапляється із людьми літнього віку, часто самотніми, а також неблагополучними. Адже вони не завжди можуть самостійно перевірити стан печі та димарів і миттєво зреагувати на проблему, коли вона виникає.

10:26 12.01.2022

Участь голови районної ради в щотижневій нараді

Сьогодні, 11 січня 2022  року, голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак взяв участь в черговій щотижневій нараді з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, установ, служб району, яка відбулася  під головуванням голови Ковельської районної державної адміністрації Ольги Черен. Ольга Миколаївна на нараді представила начальника управління регіонального розвитку райдержадміністрації Сарапіна Віталія Івановича, який призначений на посаду 10 січня 2022 року за результатами конкурсного відбору.

12:26 11.01.2022

Вітаємо іменинника

Сьогодні відзначає свій День народження депутат Ковельської районної ради восьмого скликання  Копитко Олена Федорівна.

08:40 10.01.2022

Участь в благодійній акції “Моя різдвяна мрія”.

Усім відомо, що діти, які  потрапили у складні життєві обставини потребують особливої уваги та підтримки. Саме тому напередодні свят фахівці міського  центру соціальних служб організували благодійну акцію  “Моя різдвяна мрія”. Не залишились осторонь цієї події  голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак та депутати Ковельської районної ради. Вони перейнялися мріями  і побажаннями дітей, щоб ті відчули справжній присмак Різдва. Сподіваємось, що подарунки дітям припали до душі .

11:45 06.01.2022

З 1 січня 2022 року вводиться в дію нова форма податкової декларації про майновий стан і доходи

Головне управління ДПС у Волинській області звертаємо увагу платників податків – фізичних осіб, що з 1 січня 2022 року вводиться в дію нова форма податкової декларації про майновий стан і доходи (далі – декларація), яка затверджена наказом Міністерства фінансів України від 17 грудня 2020 року № 783 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 02 жовтня 2015 року № 859», зареєстрованого в Мінюсті 28 грудня 2020 року за № 1295/35578 (далі – Наказ № 783).

15:04 05.01.2022

Профілактичні заходи щодо небезпеки використання піротехнічних виробів та їх реалізації.

04 січня працівники Ковельського районного управління ГУДСНС України у Волинській області спільно з представниками національної поліції району,  провели ряд рейдових заходів серед суб’єктів господарювання  Ковельського району, з  метою виявлення фактів реалізації піротехнічної продукції та правопорушень пов’язаних з обігом піротехнічних виробів, притягнення розповсюджувачів до відповідальності, та з профілактичною метою попередження таких явищ. Рятувальники неодноразово наголошують щодо недопущення нелегальної реалізації піротехніки та безпеки під час її використання. Окрім того, працівники служб провели відповідні інструктажі  та роздали пам’ятки з пожежної безпеки для розміщення в куточках пожежної безпеки.

14:35 05.01.2022

Ковельська громадська організація «Добродія в дії» презентувала виставу «Три празники в гості».

Напередодні Різдва учасники інклюзивного самодіяльного театру "Добродія", який функціонує на базі ГО «Асоціація осіб з інвалідністю «Добродія в дії», представили ковельчанам  театралізовану виставу “Три празники в гості”.

12:17 05.01.2022

Відбулася щотижнева оперативна нарада в райдержадміністрації.

Cьогодні, 4 січня 2022 року, голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак взяв участь в черговій оперативній нараді з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, установ, служб району, яка вібулася під головуванням голови Ковельської районної державної адміністрації Ольги Черен.

14:30 04.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь