A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Із професійним святом привітали працівників державної виконавчої служби

Сьогодні, 17 грудня в Україні відзначають День працівника державної виконавчої служби. З нагоди свята голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак та голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен завітали до Ковельського міськрайонного відділу державної виконавчої служби із вітаннями.

17:05 17.12.2021

Робоча поїздка керівництва районної ради.

Сьогодні, 15 грудня 2021 року, голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак та заступник голови райради Андрій Броїло побували з робочим візитом на території Велицької та Поворської територіальних громад.

17:05 15.12.2021

Привітали працівників суду з професійним святом.

15 грудня в Україні відзначають День працівників суду. З професійним святом працівників Ковельського міськрайонного суду прийшли привітати  голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак, голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен та заступник міського голови Віктор Жигаревич.

14:37 15.12.2021

Участь в обговореннях законодавчих новацій у важливих для громад сферах.

14 грудня 2021 року голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак, голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен взяли участь  в спільному заході Асоціації міст України та Проєкту USAID  «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»)  з обговорення новацій податкового та бюджетного законодавста у 2021-2022 рр.

09:12 15.12.2021

Покладання квітів з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

14 грудня в Україні відзначають День вшанування учасників  ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Ця дата була затверджена Указом Президента України від 10 листопада 2006 року, вона символічна, адже саме  в цей день закінчено будівництво саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком ЧАЕС.

15:25 14.12.2021

Відбулася оперативна нарада.

Сьогодні, 14 грудня 2021 року, заступник голови районної ради Андрій Броїло взяв участь в оперативній нараді з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, яку провела перший заступник голови райдержадміністрації Галина Коляда.

14:00 14.12.2021

Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!

14 грудня в Україні відзначають День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС - людей, які ціною свого життя і здоров’я змогли здолати страшну трагедію XX століття, що сталася 26 квітня 1986 року на Чорнобильській АЕС. Саме 14 грудня було офіційно повідомлено про завершення будівництва і прийняття в експлуатацію комплексу захисних споруд над зруйнованим у результаті вибуху четвертим енергоблоком ЧАЕС, чим було завершено перший етап ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Це, по суті, була перша перемога над зловісним атомом, який вирвався з-під контролю людини після квітневого вибуху. Цей день пам'яті давно став скорботним нагадуванням всьому людству про важку перемогу над вогнем, який охопив реактор атомної станції. Катастрофа вважається найбільшою за всю історію ядерної енергетики, як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків людей і опромінення тисяч ліквідаторів.

09:13 14.12.2021

Робоча зустріч на території Старовижівської територіальної громади.

13 грудня 2021 року голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак разом із головою Ковельської районної державної адміністрації Ольгою Черен здійснили робочу поїздку на територію Старовижівської територіальної громади, де провели зустріч із селищним головою Василем Камінським. На нараді також були присутні депутати Ковельської районної ради Михайло Шлапай, Андрій Харлампович, Іван Омельчук, директорка КНП «Старовижівська центральна районна лікарня» та депутат районної ради Тетяна Свіржевська, депутати Старовижівської селищної ради, керівники медичних закладів, голови та представники окремих територіальних громад, жителів яких обслуговує КНП «Старовижівська центральна районна лікарня».

18:00 13.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь