A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Заступник голови районної ради взяв участь в оперативній нараді.

Сьогодні, 21 грудня 2021 року, заступник голови Ковельської районної ради Андрій Броїло взяв  участь в оперативній нараді з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, яку провела голова Ковельської районної  державної адміністрації Ольга Черен. В нараді взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Галина Коляда, заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман.

13:00 21.12.2021

Робоча поїздка до Тойкутського старостинського округу.

Сьогодні, 20 грудня 2021 року, голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак та заступник голови райради Андрій Броїло побували на території Тойкутського старостинського округу Ковельської територіальної громади, де поспілкувалися  з депутатом Ковельської міської ради Семенюком Павлом Трохимовичем.

14:50 20.12.2021

Вітаємо іменинника

Сьогодні відзначає свій День народження депутат Ковельської районної ради восьмого скликання  Голядинець Василь Володимирович.

10:09 18.12.2021

Привітали дітей Головненської спеціальної школи з днем Святого Миколая-Чудотворця.

З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Одне з найбільш шанованих християнських свят в Україні – день Святого Миколая, свято захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує усім віру, вселяє у душі світлі почуття, надихає творити добро. Святий Миколай здавна опікується дітками. На нього чекають мільйони малюків в усьому світі та сподіваються на своєрідне диво та здійснення заповітних мрій.

21:11 17.12.2021

У Ковельському промислово-економічному фаховому коледжі відбувся благодійний ярмарок.

17 грудня 2021 року, до Дня Святого Миколая, смачний благодійний ярмарок «Імбирний пряник» організували у Ковельському  промислово-економічному фаховому коледжі. Зібрані на ярмарку кошти будуть використані на лікування учасника АТО/ООС Валерія Гонти, який є випускником цього ж освітнього закладу.

19:40 17.12.2021

Подарунки до Дня Святого Миколая.

16 грудня 2021 року, на передодні свята Дня Святого Миколая, голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак, радник голови райради Іван Тусь та голова Ковельської райдержадміністрації Ольга Черен відвідали пункт  дислокації офіцерів 6 Волинського прикордонного загону та  офіцерів і курсантів Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького. Посадовці передали військовим подарунки від фермерських господарств «Дружба», «Батьківщина», «Перлина Турії » та В’ячеслава Шворака.

19:31 17.12.2021

Із професійним святом привітали працівників державної виконавчої служби

Сьогодні, 17 грудня в Україні відзначають День працівника державної виконавчої служби. З нагоди свята голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак та голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен завітали до Ковельського міськрайонного відділу державної виконавчої служби із вітаннями.

17:05 17.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь