A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

Інформаційне повідомлення  про продажу на електронному аукціоні об’єкта малої приватизації спільної власності територіальних громад сіл, селищ району (комунальна власність) приміщення адмінбудинку управління сільського господарства і продовольства райдержадміністрації, загальна площа 518,4 кв.м., що знаходиться за адресою місто Ковель вулиця Грушевського, 14/1.

09:55 10.12.2021

Участь у черговому засіданні колегії райдержадміністрації.

Сьогодні, 9 грудня 2021 року, голова Ковельської районної  ради В’ячеслав Шворак та  заступник голови районної ради Андрій Броїло взяли участь у чергововому засіданні колегії райдержадміністрації, яке пройшло під головуванням голови Ковельської райдержадміністрації Ольги Черен, та за участі першого заступника голови райдержадміністрації Галини Коляди, заступника голови райдержадміністрації Романа Кульцмана, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, представників громад, керівники окремих установ району.

19:02 09.12.2021

Заступник голови районної ради провів особистий прийом громадян

Відповідно до затвердженого графіку,   відбувся  прийом громадян заступником голови районної ради Андрієм Броїло.  Зокрема, до Андрія Петровича звернулися жителі Тойкутського старостинського округу з приводу виготовлення правовстановлюючих документів на земельну ділянку, на якій, в перспективі, планується будівництво храмової споруди.

16:29 09.12.2021

Робоча зустріч.

9 грудня 2021 року відбулася зустріч керівництва районної ради з представниками громадських організацій та  військовослужбовцями одного з військових підрозділів, що дислокуються на Волині. В ході зустрічі було обговорено питання національно-патріотичного виховання молоді та підростаючого покоління.

15:09 09.12.2021

Урок безпеки для підростаючого покоління

Працівниками Ковельського районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області вкотре було проведено урок-бесіду з вихованцями закладу дошкільної освіти «Дзвіночок» с. Седлище, Старовижівської територіальної громади, Ковельського районуна тему «Безпека життєдіяльності дитини».

08:59 09.12.2021

Відбулася онлайн - нарада з актуальних питань діяльності районних рад

08 грудня 2021 року заступник голови районної ради Андрій Броїло  взяв участь  у робочій онлайн-нараді Української асоціації районних та обласних рад з актуальних питань діяльності районних рад.

17:47 08.12.2021

Вітаємо іменинника

Сьогодні відзначає свій День народження депутат Ковельської районної ради восьмого скликання  Оксенчук Ігор Володимирович.

09:29 08.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь