A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Привітали з професійним святом.

В переддень свята сільських трударів – Дня працівників сільського господарства, заступник голови районної ради Андрій Броїло та перший заступник голови РДА Галина Коляда привітали директора СТзОВ «Облапське» Леоніда Самчука. Представники районної влади вручили аграрієві відзнаки Управління агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації окремим працівникам сільськогосподарських формувань, а саме: трактористам – машиністам Яворському Віталію Віталійовичу та Рижку Юрію Вікторовичу

14:05 19.11.2021

19 листопада 2021 року, з робочим візитом на Ковельщині перебував Мстислав Банік, керівник із розвитку електронних послуг у Мінцифрі.

В рамках візиту Мстислав Банік відвідав пункт Команди підтримки Дії у м. Ковелі, який, для зручності громадян функціонує в центрі масової вакцинації населення по вул. Незалежності, 75.

14:03 19.11.2021

Допомога медикам у боротьбі з коронавірусом.

Завдяки депутату Волинської обласної ради Володимиру Бондару, депутатам Ковельської районної ради а також ініціативним підприємцям було закуплено нові кисневі концентратори, які передали   на Старовижівську центральну районну лікарню. Це великий внесок у допомозі місцевим медикам.

18:49 17.11.2021

Робочі поїздки.

16 листопада голова Ковельської районної В`ячеслав Шворак, заступник голови районної ради Андрій Броїло, радник голови райради Іван Тусь побували з робочим візитом на території Ратнівської  і Заболоттівської селищних рад та поспілкувались з головами територіальних громад Віталієм Біруком та  Валерієм Свіржевським.

18:03 17.11.2021

Допомога для зміцнення державного кордону.

На сьогодні питання міграційної кризи, яка спостерігається на кордоні з Євросоюзом, а саме на пограниччі Білорусії і Польщі не може не хвилювати як пересічних громадян України, так і представників органів влади. На жаль, за всі роки Незалежності України достатнього рівня фінансування з державного бюджету для належного укріплення кордону з республікою Білорусь не було.

17:11 17.11.2021

Відбулася Президія Ковельської районної ради восьмого скликання.

Сьогодні  відбулося  засідання Президії Ковельської районної ради восьмого скликання, яке провів голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак. Участь у засіданні взяли: заступник голови ради Андрій Броїло, депутати районної ради Андрій Харлампович, Анатолій Борка, Лідія Заславська, Василь Голядинець, Юрій Кондратович, Микола Сушик, Михайло Шлапай, перший заступник голови районної державної адміністрації Галина Коляда.

15:26 17.11.2021

Участь у щотижневій оперативній нараді.

Сьогодні, 16 листопада 2021 року, голова Ковельської районної ради  В’ячеслав Шворак та заступник голови райради  Андрій Броїло взяли участь  у щотижневій оперативній нараді з керівниками структурних  підрозділів райдержадміністрації, окремих установ району, яку провела перший заступник голови райдержадміністрації Галина Коляда.

14:30 16.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь