A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

На засіданні постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров`я, соціального захисту, духовності, молоді та спорту.

З метою попереднього розгляду та обговорення питань, що внесені до проєкту порядку денного 7-ї сесії Ковельської районної ради восьмого скликання сьогодні, 28 вересня 2021 року, під керівництвом голови комісії – депутата  районної ради Віктора Бичковського відбулось засідання постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров`я, соціального захисту, духовності, молоді та спорту. Депутати -  члени комісії Галина Савіна, Ірина Скибук, Валентина Баланкевич, Тетяна Моголюк розглянули наступні питання порядку денного: Про внесення змін до Регламенту Ковельської районної ради; Про присвоєння звання «Почесний громадянин Ковельського району»; Про затвердження офіційної символіки Ковельського району; Про готовність господарств району до роботи в осінньо-зимовий період 2021-20222 років; Про підсумки літнього оздоровлення та відпочинку дітей Ковельського району; Інформація щодо заходів запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 в навчальних закладах Ковельського району.            

15:35 28.09.2021

Відбулося засідання постійної комісії з питань сільського господарства, екології та земельних ресурсів.

Сьогодні, 28 вересня 2021 року,  в ході підготовки до пленарного засідання сьомої сесії  районної ради восьмого скликання, під головуванням депутата Ковельської районної ради Василя Голядинця, відбулося засідання постійної комісії з питань сільського господарства, екології та земельних ресурсів. Члени постійної комісії, а саме: Ганна Сачук, Андрій Дерев`яненко,  Сергій Герез, Адам Октисюк, Іван Омельчук   та запрошені, обговорили 7 питань, які виносились на порядок денний засідання.

14:49 28.09.2021

Тривають командно-штабні навчання командування об’єднаних сил Збройних сил України «Об’єднані зусилля – 2021».

Питання територіальної оборони – один з пріоритетів, адже в нашій країні ведуться військові дії на Сході. Ми повинні попереджувати надзвичайні ситуації, вчасно реагувати та системно вирішувати проблеми. Саме тому,  27 вересня 2021 року, голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак, заступник голови районної ради Андрій Броїло, радник голови райради Іван Тусь, депутати Ковельської районної ради Андрій Харлампович та Віталій Власов, голова Ковельської райдержадміністрації Ольга Черен в рамках робочого візиту побували у смт Луків та с. Гірники Ковельського району, де зараз проходять командно-штабні навчання  командування об’єднаних сил Збройних сил України «Об’єднані зусилля – 2021» та навчальні збори з оперативним резервом 2-ої черги військовозобов’язаних військових частин А7028, А7059.

16:03 27.09.2021

Урочистості з нагоди Дня працівників освіти, Міжнародного Дня музики, Дня вихователя і Всеукраїнського Дня бібліотек.

Сьогодні, 24 вересня, в народному домі «Просвіта»  відбулися урочистості та святковий концерт  з нагоди Дня працівників освіти, Міжнародного Дня музики, Дня вихователя і Всеукраїнського Дня бібліотек. У святковій залі зібралися представники районної та міської влади, педагогічні колективи району, вихователі, бібліотекарі, музиканти а також ветерани освітньої ниви.

15:42 24.09.2021

Опалюймо житло безпечно!

З настанням температурних коливань та холодної пори року багато людей  починають використовувати для обігріву своїх помешкань пічне опалення та електроприлади. Через порушення правил пожежної безпеки при їх експлуатації часто виникають пожежі, люди гинуть, втрачають своє житло і майно. Найчастіше це трапляється із людьми літнього віку, часто самотніми, а також неблагополучними. Адже вони на початку опалювального сезону не завжди можуть самостійно перевірити стан печі та димарів і миттєво зреагувати на проблему, коли вона виникає.

09:53 24.09.2021

Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого інформує

Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого постійно здійснює узагальнення практики діяльності владних інституцій, у тому числі місцевого самоврядування. Опрацювання кращих практик діяльності місцевих рад в Україні та інших держав дали можливість сформувати два універсальні практичні курси для працівників місцевого самоврядування щодо організації їх роботи в умовах сьогодення.

08:57 24.09.2021

На Ковельщині розпочались командно-штабні навчання «Об’єднані зусилля–2021» та навчальні збори з оперативним резервом 2-ої черги військовозобов’язаних

Сьогодні, 23 вересня 2021 року, у смт Луків та с.Гірники Ковельського району розпочались командно-штабні навчання з командування об’єднаних сил Збройних сил України «Об’єднані зусилля – 2021» та навчальні збори з оперативним резервом 2-ої черги військовозобов’язаних військових частин А7028, А7059.

20:37 23.09.2021

Вшанували пам’ять закатованих жертв Кортеліської трагедії

Сьогодні минає  79 років відтоді, як у селі Котеліси   Ковельського району сталася страшна трагедія. Майже три тисячі місцевих жителів були розстріляні німецькими окупантами, а їхні обійстя пограбовані та спалені до тла.

20:09 23.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь