A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Дорогі наші ветерани, представники старшого покоління!

Прийміть щирі привітання з нагоди Дня ветерана та Міжнародного дня людей похилого віку. Цього дня вкотре ми говоримо теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і, взагалі, всім літнім людям за їх внесок у розвиток нашої країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту й мудрість.

10:07 01.10.2021

Участь у проведенні військових навчань.

Сьогодні голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак і голова Ковельської РДА Ольга Черен спільно з військовим комісаром Ковельського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Андрієм Середюком взяли участь  у проведенні військових навчань з військовозобов’язаними навчальної роти контр-диверсійної боротьби військової частини А7028 територіальної оборони на території злітної смуги села Радовичі Ковельського району.

15:57 30.09.2021

Привітали турійчан з Днем працівників освіти

Сьогодні, 29 вересня  2021 року,  заступник голови районної ради Андрій Броїло побував з робочим візитом на території Турійської громади та користуючись нагодою   привітав місцевих освітян та усіх причетних до цієї галузі  з професійним  святом – Днем працівників освіти.  Урочистості з нагоди вищезазначеного свята відбулися в Будинку культури смт. Турійськ.

16:11 29.09.2021

Відбулося засідання постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, торговельного обслуговування та регуляторної політики.

29 вересня у рамках підготовки до 7-ї сесії Ковельської районної ради, відбулося засідання постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, торговельного обслуговування та регуляторної політики, яке пройшло під головуванням Юрія Мельника та за участі членів комісії Віктора Дунця, Святослава Волошука, Романа Свіржевського. Депутатами – членами комісії були розглянуті  проекти рішень, які вносяться на розгляд  7-ї сесії райради.

15:28 29.09.2021

Відбулося засідання регламентної комісії.

Сьогодні, 29 вересня 2021 року,  відбулося засідання постійної комісії з з  питань депутатської діяльності, законності, етики та регламенту. Під головуванням депутата районної ради Анатолія Борки, члени постійної комісії Лідія Заславська, Тетяна Воробей, Володимир Андросюк розглянули  проєкти рішень та заслухали інформацію їх розробників з розгляду цих питань. На сьогоднішньому засіданні  профільної комісії депутати заслухали такі проекти рішень: Про результати діяльності Ковельської окружної прокуратури за перше півріччя 2021 року; Про результати діяльності органів Національної поліції щодо стану законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадської безпеки і порядку на території Ковельського району за перше півріччя 2021 року; Про розгляд відповіді на депутатський запит; Про внесення змін до Регламенту Ковельської районної ради; Про присвоєння звання «Почесний громадянин Ковельського району»; Про затвердження офіційної символіки Ковельського району; Про готовність господарств району до роботи в осінньо-зимовий період 2021-20222 років.

14:16 29.09.2021

Пам'яті жертв Голокосту присвячується

29–30 вересня виповниться 80 років, відколи у Бабиному Яру в Києві були вбиті перші жертви нацистської політики винищення. Маховик смерті забрав упродовж 1941-1943 років життя близько 100 тисяч людей – євреїв, ромів, полонених червоноармійців, пацієнтів психіатричної лікарні, цивільних заручників, українських націоналістів і радянських партизанів, в’язнів Сирецького концтабору.

15:39 28.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь