A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Вітаємо іменинника

Сьогодні відзначає свій День народження депутат Ковельської районної ради восьмого скликання  Бичковський Віктор Васильович.

08:29 17.10.2021

Вітаємо іменинника

Сьогодні відзначає свій День народження депутат Ковельської районної ради восьмого скликання  Герез  Сергій Степанович.

08:19 16.10.2021

Вітаємо іменинника

Сьогодні відзначає свій День народження депутат Ковельської районної ради восьмого скликання  Чайка Сергій Володимирович.

08:16 15.10.2021

Відбулася урочиста церемонія посвяти у ліцеїсти учнів Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені героїв Небесної сотні.

Сьогодні, 14 жовтня 2021 року, у День захисників та захисниць України, 79-ої річниці створення УПА, Дня Українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці у Ковелі на Площі Героїв Майдану відбулася урочиста посвята у ліцеїсти Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені героїв Небесної сотні.

22:59 14.10.2021

Шановні жителі Ковельщини! Шановні захисники України!

14 жовтня для України є символічною датою. У цей день ми відзначаємо низку свят, які є значними для нашої країни. День захисників і захисниць Вітчизни, Покрови Пресвятої Богородиці, яка вважалася покровителем українського воїнства в різні часи, День українського козацтва та 79-ту річницю створення Української Повстанської Армії. 

09:48 14.10.2021

У селі Скулин вшанували пам`ять героїв УПА.

У селі Скулин біля пам’ятного комплексу «Борцям за волю та незалежність України» пройшов тематичний захід, приурочений Дню захисника  та захисниць України, 79-ій річниці утворення УПА та Дню Українського козацтва.

23:33 13.10.2021

Спортивно-туристичні змагання приурочені до Дня захисників та захисниць України, 79-ої річниці створення УПА, Дня Українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці.

В рамках проведення заходів приурочених до Дня захисників та захисниць України, 79-ої річниці створення УПА, Дня Українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці на території  лісових угідь Скулинського лісництва, 13 жовтня 2021 року, пройшли  спортивно-туристичні змагання у два етапи. Участь у змаганнях взяла збірна, команда органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Ковельського району а саме: голова районної ради В’ячеслав Шворак, заступник голови районної ради Андрій Броїло, радник голови райради Іван Тусь та голова районної державної адміністрації Ольга Черен.

12:52 13.10.2021

Відбувся тренінг (семінар) керівників правоохоронних та інших державних органів Ковельського району.

12 жовтня 2021 року в приміщенні КЗ "Публічна бібліотека" Ковельської територіальної громади відбувся тренінг (семінар) керівників правоохоронних та інших державних органів Ковельського району з порядком денним «Про стан протидії насильству в сім’ї, досудового розслідування та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях даної категорії", за участі радника голови Ковельської районної ради Івана Туся, заступника голови Ковельської районної державної адміністрації Романа Кульцмана, представників окружної прокуратури, правоохоронних органів, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування району.

22:39 12.10.2021

В селі Жиричі з'явився новий дитячий садочок «Дивосвіт».

12 жовтня  2021 року в селі Жиричі Ковельського району відбулося урочисте  відкриття дитячого садочка «Дивосвіт». Ця довгоочікувана подія стала справжнім святом для дітвори та їх батьків. Різнокольорові повітряні кулі, схвильовані батьки й діти, почесні гості і подарунки – все говорило про те, наскільки значима дана подія для жителів села.

21:43 12.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь