A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Вітаємо землячку з перемогою

Вітаємо  Яренчук Ольгу, прес секретаря громадської організації «АСОЦІАЦІЯ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ   «ДОБРОДІЯ В ДІЇ»,  з перемогою – 1 місце в номінації «Благодійність медіа» в Національному конкурсі “Благодійна Україна 2019”. 

14:17 15.04.2020

АМУ зберегла для місцевих бюджетів понад 51 мільярд гривень

Вносячи зміни до Держбюджету-2020 парламент врахував пропозиції Асоціації міст України, завдяки чому вдалося зберегти мільярди гривень для місцевих бюджетів. Окрім того, за наполяганням АМУ Уряд пообіцяв, на окреме звернення парламентського Комітету з питань бюджету, спрямувати 1,5 млрд грн на підтримку розвитку ОТГ.

11:50 15.04.2020

Управління людськими ресурсами в умовах карантину – поради для органів місцевого самоврядування

В Україні у зв’язку з поширенням коронавірусу набули чинності законодавчі акти, які в тому числі впливають на організацію роботи та управління людськими ресурсами в органах місцевого самоврядування. Програма Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні» у зв'язку з цим підготувала добірку новин, аналітичних матеріалів та порад:

11:45 15.04.2020

На Волині розпочали обов’язкову обсервацію громадян, які повертаються з-за кордону

Розпочати повну обов’язкову обсервацію в області вирішили на виконання рішення Державної комісії питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та постанови Кабінету Міністрів України №262, у якій прописаний порядок проведення обсервування.

11:19 15.04.2020

Мешканцям Ковельщини буде простіше зареєструватися в центрі зайнятості

Від 13 квітня Державна служба зайнятості, зокрема Ковельський міськрайонний центр зайнятості, спростила процедуру отримання статусу безробітного та призначення виплати допомоги по безробіттю.

11:10 15.04.2020

Коронавірус. Волинь: оперативна інформація. 14 квітня

За попередню добу отримано 2 позитивних результатів дослідження зразків  проведених методом полімеразно-ланцюгової реакції, на виявлення РНК вірусу COVID-19 (Старовижівський район). Одна особа одужала (м.Луцьк).

10:58 14.04.2020

Волинська область: рятувальники спільно з студентами створять інтерактивний простір безпеки

Управління ДСНС у Волинській області виступило ініціатором залучення студентської молоді до створення інтерактивного простору безпеки – студенти вищих, професійно-технічних закладів освіти Волині зможуть використати свій розумовий та креативний потенціал для створення авторських мультимедійних засобів із навчання населення правил безпеки життєдіяльності в рамках обласного Конкурсу «Створюємо інтерактивний простір безпеки», що стартував 9 квітня відповідно до Положення.

15:52 13.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь