A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

До уваги жителів Ковельщини!

Верховною Радою України 30.03.2020 прийнято Закон України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-2019)” № 540-К (далі - Закон), яким, зокрема, внесено зміни до законів України “Про державну соціальну допомогу особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю”, “Про державну соціальну допомогу особам, які не мають права на пенсію, та особам з інвалідністю”, “Про державну допомогу сім’ям з дітьми”, “Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям” та “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”.

10:21 08.04.2020

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 9:00 8 квітня в Україні 1668 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 52 летальні, 35 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 206 нових випадків. Наразі коронавірусна хвороба виявлена:

10:17 08.04.2020

Роз'яснення Уряду щодо обмежень на період карантину для людей, старших 60 років

Великий резонанс викликали нещодавно прийняті постановою №211 норми щодо обмежень стосовно громадян, які старше 60 років. Тому детально відповідаємо на питання, які найбільше турбують людей цієї вікової групи. 

09:58 08.04.2020

Розпочали роботу із забезпечення найбільш вразливих верств населення продуктовими наборами

З метою недопущення поширення гострих респіраторних вірусних інфекцій, у тому числі спричинених корона вірусом COVID-19, до стабілізації епідемічної ситуації в умовах карантину, Міністерством соціальної політики централізовано організувало через Національну мережу продуктових магазинів «АТБ» розпочали роботу із забезпечення найбільш вразливих верств населення продуктовими наборами.

09:31 08.04.2020

Коронавірус. Волинь: оперативна інформація. 6 квітня. ДЕТАЛІ

Серед 26 волинян, у яких на ранок 6 квітня лабораторно підтвердили COVID-19, двоє дітей віком до 7 років. Як повідомлялося раніше, дівчинка, яка першою в області захворіла коронавірусом почувається добре, за підсумками лікування перший тест на наявність вірусу – негативний, результати другого сьогодні підтвердили відсутність вірусу, тож можна стверджувати, що дитина одужала.

16:52 06.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь