A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Асоціація міст України запропонувала власну Концепцію змін до Конституції

Асоціація міст України презентує Концепцію змін до Конституції щодо місцевого самоврядування та територіальної організації влади і пропозиції до проєкту Закону. На сьогодні вона єдина, хто підготував як концептуальне бачення, так і текстові пропозиції до законопроєкту конституційних цих змін.

10:32 26.02.2020

Місцеві бюджети громад Волині поповняться акцизом на пальне

Уряд схвалив Порядок зарахування частини акцизного податку з пального до місцевих бюджетів у 2020 році. На крайньому засіданні урядовці ухвали постанову «Деякі питання зарахування частини акцизного податку з виробленого в Україні та ввезеного на митну територію України пального до загального фонду бюджетів місцевого самоврядування у 2020 році».  Асоціація міст України, яка відстояла продовження цьогоріч зарахування до місцевих бюджетів частини акцизного податку з пального, має надію, що до початку березня ці кошти почнуть надходити до бюджетів громад.

10:29 26.02.2020

Освітня субвенція для громад Волині по-новому: реальні учні – реальні гроші

Уряд спрямував місцевим бюджетам кошти на освіту та підтримав позицію АМУ щодо врахування реального контингенту учнів. Відповідне рішення, серед інших освітянських, ухвалили на крайньому засіданні Кабінету Міністрів України, позицію Асоціації міст України на якому представляв заступник Виконавчого директора АМУ Володимир Мягкоход.

10:25 26.02.2020

Олег Самчук увійшов  до складу  тимчасової  робочої групи з питань реформування системи охорони здоров’я

Екс головний лікар Ковельського МТМО та колишній депутат Ковельської районної ради, а на сьогодні  очільник  Львівської Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги  Олег Самчук  увійшов  до складу  тимчасової  робочої групи з питань реформування системи охорони здоров’я, яку створив Президент України Володимир Зеленський.

10:08 26.02.2020

Відбулося засідання бюджетної комісії

25 лютого 2020 року,  в завершення підготовки до 31 сесії районної  ради відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів, контролю за використанням майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ району. Під головуванням депутата районної ради Аркадія Степанюка та за участі членів комісії Володимира Андросюка, Анатолія Корнійчук, Валерія Миронюка,  Віктор Сидорчука, Володимира Хоміка було розглянуто 14 питань порядку денного.

09:05 26.02.2020

«Виклик стрибка»

Відділ соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді комунальної установи центр надання соціальних послуг Ковельської районної ради повідомляє, що на даний час в Україні шириться та набуває популярності серед школярів чергова небезпечна гра «Виклик стрибка», результат якої приводить її учасників до каліцтва чи смерті. Ця гра розповсюджується в соцмережах, як попередні небезпечні ігри такі як «Синій кит», «Тихій дім», «Розбуди мене о 4.20».

14:14 25.02.2020

Початок робочого тижня

Сьогоднішній день для керівництва Ковельської районної ради  був насиченим на зустрічі. Зокрема,  голова Ковельської районної ради Андрій Броїло  та його заступник  Олександр Пасенковський  побували  у Волинській обласній державній адміністрації, де провели робочу зустріч  з директором новоствореного державного підприємства «Служба місцевих автомобільних доріг та будівництва у Волинській області» Свиридовим Ігорем Івановичем. Посадовці, зокрема, обговорили питання стану та утримання доріг місцевого та комунального значення на території Ковельського району. Користуючись нагодою, Андрій Петрович порушив перед директором державного підприємства питання необхідності будівництва дороги з твердим покриттям до амбулаторії загальної практики сімейної медицини в с. Тойкут.

21:38 24.02.2020

Дякуємо за допомогу нашим воїнам

20 лютого волонтери з Ковельщини повезли на Схід допомогу, яку на прохання  голови Ковельської районної ради Андрія Броїла зібрали мешканці Дрозднівської сільської ради.  Місцевий сільський голова Ніна Колочун протягом двох тижнів  організовувала збір продуктів харчування, засобів особистої гігієни. Мешканці с. Дроздні щиро відгукнулися на прохання посадовці та вже за кілька днів у приміщення сільської ради люди зносили картоплю, капусту, моркву, макарони та крупи,  тушонку, консерви, печиво, каву та чаї, консервацію, засоби гігієни. Своєю волонтерською допомогою місцеві мешканці дякували патріотам нашої держави за можливість жити, працювати, навчатися під мирним небом, висловлювали надію, що завдяки таким, як вони, війна скоро закінчиться, а Добро, Справедливість і Правда переможуть.

21:02 24.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь