A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Голова Голобської селищної ради звітував перед громадою

Сьогодні голова Ковельської районної ради Андрій Броїло взяв участь  у презентації звіту Голобського селищного голови Сергія Гарбарука  за 2019 рік. Впродовж двох годин Сергій Володимирович звітував про втілені в життя проекти, будівництво та реконструкцію доріг, будівель бюджетних установ. У цифровому обрисі голова громади описав освоєний за рік бюджет, підкріплюючи сказане діаграмами, порівняльними таблицями та фото на слайдах. Окрім хороших моментів роботи присутні мали можливість проглянути короткометражні фільми про вандалізм місцевих жителів. Тому під час свого виступу, Сергій Гарбарук неодноразово виголошував заклик, звертаючись до кожного присутнього у залі Будинку мистецтв: «Давайте будемо берегти зроблене нами».

23:27 21.02.2020

Зустріч з Волинською Жанною д'Арк - Майєю Москвич

Вчора голова Ковельської районної ради  Андрій Броїло мав зустріч з Майєю Москвич – волинською Жанною д’Арк, громадською активісткою, учасницею  Революції Гідності, ветеранкою російсько – української війни, переможницею «Ігор Нескорених». Для Андрія Петровича ця зустріч особлива, адже, з Майєю Юріївною посадовець особисто знайомий ще з років Майдану, коли разом пліч -о-пліч з сотнями тисяч українських патріотів  відстоювали демократичний вибір українського народу.

22:15 21.02.2020

Відбулося засідання освітянської комісії

Сьогодні, відповідно до ухваленого графіку засідань постійних комісій  Ковельської районної ради, під головуванням депутата Василя Олексюка відбулося  засідання постійної комісії з питань духовності, освіти, культури, охорони здоров’я, соціального захисту населення,  у справах сім’ї, молоді материнства і дитинства, фізичної культури і спорту. Депутати – члени комісії, а саме Василь Мичко, Ольга Чепенюк, Андрій Мигуля, Микола Чуль, Валентина Саковська, Дмитро Матвіюк, Наталія Лисковець  розглянули питання, які пропонують внести до порядку денного сесії та які належать до компетенції  цієї комісії.

20:31 21.02.2020

"Хто вмирає в боротьбі - в серцях живе повік!"

20 лютого  Україна відмічає День Героїв Небесної Сотні – пам’ятний день вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увіковічення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

21:42 20.02.2020

В Люблинецькій громаді звучала молитва за Героїв Небесної сотні та всіх борців за волю і долю України

20 лютого 2020 року  голова Ковельської районної ради  Андрій Броїло, на запрошення голови Люблинецької селищної ради Наталії Сіховської,  взяв участь у панахиді біля Пам’ятного знаку «Героям Небесної сотні та всім борцям за волю і долю України». Саме в цей день мешканці селища з символічними вогнями пам’яті зібралися  аби молитовно згадати тих, кого й забувати не слід – борців за волю та незалежність Української держави. Отець Матвій з військовим капеланом з міста Луцька відслужили панахиду, опісля якої до підніжжя Пам’ятного знаку присутні поклали квіти та запалені лампадки.

20:58 20.02.2020

голова Ковельської районної ради Андрій Броїло зустрівся з Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини у Волинській області

Сьогодні голова Ковельської районної ради Андрій Броїло зустрівся з Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини у Волинській області  Віталієм  Єловим.  Віталій Андрійович спілкуючись з головою районної ради проінформував посадовця про ціль візиту на Ковельщину,  пов’язану зокрема  з  моніторингом  стану додержання конституційних прав і свобод людини відповідними органами державної влади та місцевого самоврядування. Окрім цього, співрозмовники обговорили питання  дотримання екологічного законодавства в районі,  роботу органів місцевого самоврядування щодо правового навчання населення, співпраці з правоохоронними органами щодо профілактики правопорушень  і злочинів на території району, а також інші аспекти управлінської діяльності, пов’язаної з дотриманням прав та свобод людини.

19:36 20.02.2020

Про перевірку цільового використання коштів при народженні дитини

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30 жовтня 2014 року № 623 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо функціональних обов’язків державного соціального інспектора» контроль за цільовим використанням державної допомоги при народженні дитини, допомоги на дітей одиноким матерям та створення належних умов для повноцінного утримання та виховання дітей, здійснюється відділом соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді комунальної установи центр надання соціальних послуг Ковельської районної ради шляхом проведення вибіркового обстеження окремих сімей.

10:08 20.02.2020

Дорогі земляки

20 лютого, ми  вшановуємо Героїв Небесної Сотні, які під час Революції Гідності віддали свої життя, захищаючи право українців жити у вільній, демократичній країні. Вони, як і сотні тисяч громадян, що мужньо й непохитно стояли у вогні Майдану, повстали проти свавілля, лицемірства тодішньої влади, прагнули для України європейського майбутнього, кращої долі. У цій боротьбі їх не спиняли ні холод, ні страх опинитись за ґратами, ні реальна загроза здоров’ю й життю.

09:27 20.02.2020

«Про підтримку другої спільної заяви міських, селищних, сільських голів, голів об’єднаних територіальних громад та експертів з питань децентралізації влади і місцевого самоврядування».

27 січня 2020 року у виконавчий апарат районної ради надійшов лист  від Офісу реформ, Волинського регіонального  відділення  Асоціації міст України  про те, що лідери самоврядування Волині зі всією Україною  закликають нардепів не голосувати за зміни до Конституції.  Пів сотні лідерів місцевого самоврядування та експертів вдруге зробили спільну публічну заяву щодо змін до Конституції. Ця заява з’явилася 13 січня 2020 року, перед початком першого в новому році сесійного тижня у Верховній раді, через загрози, які є в проєкті змін до Конституції України. Голова Ковельської районної ради Андрій Броїло, як посадовець та депутат,  ніколи не стоїть осторонь питань місцевого самоврядування.

17:39 19.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь