A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

На Ковельщині вшанували пам`ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів

Напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ з Афганістану заступник голови районної державної адміністрації Роман Кульцман та заступник голови районної ради Олександр Пасенковський побували на території  Білинської сільської ради, де спільно з Білинським сільським головою Ольгою Лисюк  віддали данину пам’яті загиблим і померлому воїнам-інтернаціоналістам. До пам’ятників на місцевому цвинтарі, де поховані учасники  бойових дій в Афганістані Володимир Хилюк, Володимир Жук,  Анатолій Дятел посадовці поклали квіти, вшанували героїв хвилиною мовчання. За традицією не оминули вони цього дня оселі Надії Никинівни Хилюк,  матері загиблого воїна-інтернаціоналіста  Володимира Хилюка. Марія Никонівна свято береже пам'ять про сина, радо зустрічає усіх, хто його пам’ятає, й щоразу обдаровує  духмяними пиріжками, теплим і вдячним словом.

18:15 16.02.2020

Плата за доставку газу: подробиці для споживачів

В Україні понад 13 млн споживачів природного газу. 60% із них  використовують газ для опалення осель. Це 6,1 млн домогосподарств і 1,9 млн квартир по всій Україні. На Волині – майже 250 тис. побутових споживачів, у Луцьку – близько 100 тис. Цієї зими споживачі сплатять за доставку газу на 30 - 35% менше, ніж минулого року. Це відбудеться за рахунок того, що тепер  доставка газу сплачується впродовж  усього року. Для інших же домогосподарств щомісячна плата за доставку становитиме  15 - 25 грн.

14:37 14.02.2020

Спеціалісти комунальної установи центр надання соціальних послуг Ковельської районної ради Волинської області провели перевірку

      13 лютого 2020 року спеціалісти комунальної установи центр надання соціальних послуг Ковельської районної ради Волинської області з метою перевірки цільового використання державної допомоги при народженні дитини, допомоги одиноким матерям, створення належних умов для повноцінного утримання та виховання дітей, які проживають у сім’ях, які опинилися у складних життєвих обставинах; сімей учасників АТО та одиноко проживаючих громадян відвідали сім’ї, які проживають на території Білинської сільської ради.

12:03 14.02.2020

Посадовці та народні обранці з робочим візитом на території Білашівської сільської ради

Нещодавно  голова районної ради Андрій Броїло, заступник голови Олександр Пасенковський , депутати Ковельської районної ради Володимир Андросюк та Георгій Корнієвський, заступник голови Ковельської РДА Роман Кульцман, начальник відділу освіти Ковельської РДА Ірина Ревейчук побували на території Білашівської сільської ради, де ознайомилися з тими проблемами, які є в населених пунктах цієї сільської ради та у їх жителів. 

11:03 14.02.2020

Голова районної ради Андрій Броїло провів погоджувальну нараду

13 лютого  під головуванням Андрія Броїла, голови районної ради, відбулася погоджувальна нарада з головами депутатських фракцій Ковельської районної ради.  Під час  засідання присутні погодили графік засідань постійних комісій та питання, які будуть на них вноситися, а також обговорили питання використання коштів районного бюджету, які утворилися на початок року, як «вільні залишки». В ході роботи  заступник голови Ковельської РДА Роман Кульцман, начальник відділу фінансів Ковельської РДА Світлана Карпюк та головні розпорядники коштів районного бюджету доповідали присутнім про стан поточних справ у відповідній галузі, наголошуючи на необхідності спрямування на вирішення тих чи інших заходів відповідних  коштів районного бюджету. 

10:26 14.02.2020

Голова райради провів нараду щодо роботи місцевих установ, відповідальних за запобігання та протидію домашнього насильства за ознакою статі

11 лютого,   під головуванням Андрія Броїла, голови районної ради,  відбулася нарада щодо  роботи місцевих установ, відповідальних за запобігання та протидію домашнього насильства за ознакою статі за участі заступника голови Ковельської РДА Романа Кульцмана, директор комунальної установи Центр надання соціальних послуг Ковельської районної ради Волинської області, депутата районної ради Георгія Корнієвського, начальника відділу соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олени Приступи, начальника служби у справах дітей Ковельської РДА Сергія Ілюшика та представників об’єднаних територіальних громад Ковельського району.

09:18 14.02.2020

Договір про побратимство

Нещодавно, з пропозицією підписання договору про побратимство  завітав до голови районної ради Андрія Броїла  голова Руху «Український діалог » за зміцнення національної єдності  Василь Моргун.  Від  імені голови Погребищенської районної ради Вінницької області Сергія Волинського пан Василь  разом з головою райради обговорили статті договору, а саме чітко окреслили мету та принципи, сфери співпраці, домовленості, фінансові аспекти, тощо. В ході бесіди Андрій Петрович  зазначив, що підписання такого договору між Ковельською районною радою Волинської області, Погребищенською районною радою Вінницької області  та громадським Рухом «Український діалог » за зміцнення національної єдності  сприятиме  загальному  національно – патріотичному  підйому, пробудженню творчої активності народу і братерському єднанню Центру, Півдня, Сходу та Заходу України. 

09:09 14.02.2020

Вітаємо іменинника

Сьогодні відзначає свій День народження депутат Ковельської районної ради –  Хороших Юрій Васильович.

12:46 13.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь