A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Депутати районної ради побували з робочим візитом на території Доротищенської сільської ради

Група депутатів Ковельської районної ради на чолі з головою районної ради Андрієм Броїло 4 лютого побували на території Доротищенської сільської ради, де мали можливість поспілкуватися з Доротищенським сільським головою Ніною Лукашик, директором  закладу загальної середньої освіти «Доротищенська гімназія» Ковельської районної ради Ковельського району Волинської області Аллою Мартинюк. В ході бесіди, депутати поцікавилися розвитком матеріально – спортивної бази на території сільської ради. Зокрема, ознайомилися з нещодавно реконструйованим приміщенням спортивного залу. Під час розмови з заступником голови Ковельської РДА Романом Кульцманом, начальником відділу освіти Ковельської РДА Іриною Ревейчук, представниками виконавчого комітету Доротищенської сільської ради народні обранці з’ясували необхідність наведення благоустрою навколо приміщення спортивного залу та облаштування літнього майданчику для гри в теніс та гаревої доріжки.

10:16 04.02.2020

Відбулася щотижнева оперативна нарада

Під головуванням заступника голови райдержадміністрації Романа Кульцмана, за участю заступника голови районної ради Олександра Пасенковського сьогодні, 3 лютого, відбулась чергова оперативна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, установ, служб району.

16:22 03.02.2020

Голова районної ради Андрій Броїло зустрівся з представниками ОДА

Сьогодні голова Ковельської районної ради Андрій Броїло, депутат Волинської обласної ради Галина Йовик, Доротищенський сільський голова Ніна Лукашик та Тойкутський сільський голова Віталій Грицюк з робочим візитом побували в Волинській обласні державній адміністрації. Представники органів місцевого самоврядування обговорили з представниками ОДА питання, яке стосується внесення змін до Перспективного Плану  формування територій громад Волинської області. Окрім цього, посадовці обговорили реалізацію на Ковельщині медичного проєкту ««Амбулаторія загальної практики сімейної медицини по вул. Садова,3а в с. Тойкут Ковельського району – нове будівництво»».

15:24 03.02.2020

Шістнадцять аукціонів з продажу прав оренди на земельні ділянки державної власності оголошено у лютому на Волині

Головне управління Держгеокадастру у Волинській області оголосило про шістнадцять земельних аукціонів, які заплановано у лютому. На торгах пропонуватимуть право оренди на 42 ділянки державної власності сільськогосподарського призначення у Володимир-Волинському, Старовижівському, Турійському, Ратнівському, Маневицькому, Луцькому, Ковельському, Ківерцівському, Локачинському, Горохівсьокму та Рожищеноському районах Волині.

11:18 03.02.2020

Ковельський міськрайонний відділ Управління ДСНС України у Волинській області інформує…

Якщо у Вас є достовірна інформація про порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції» посадовими особами Ковельського МРВ та підпорядкованих частин (4 ДПРЧ, 19 ДПРЧ, 21 ДПРП) Управління ДСНС України у Волинській області. Ви можете надати допомогу в запобіганні і протидії корупції в ДСНС, повідомивши інформацію через спеціальну телефонну лінію, офіційний веб-сайт, захищену та загальну електронну пошту Управління ДСНС України у Волинській області, іншими засобами поштового зв’язку, на особистому прийомі:

11:15 03.02.2020

До уваги жителів Ковельщини

4 лютого 2020 року (у вівторок) з 10.00 до 13.00 год. прокурор Волинської області Тарас Безрукий прийматиме громадян у приміщенні Ковельської місцевої прокуратури, за адресою м. Ковель вул. Шевченка,7.

11:11 03.02.2020

Голова районної ради Андрій Броїло провів виїзний прийом громадян

Одним із дієвих інструментів по вивченню та вирішенню проблем жителів  району є проведення виїзних прийомів громадян керівництвом районної влади. Тож сьогодні, 30 січня 2020 року, голова Ковельської районної ради Андрій Броїло, перебуваючи з робочим  візитом на території Велицької об’єднаної територіальної громади, провів виїзний прийом громадян у селах Кухарі, Велицьк та Мельниця.   Участь у виїзному прийомі громадян взяв також Велицький сільський голова Віктор Ковальчук.

18:17 30.01.2020

Голова районної ради Андрій Броїло проінспектував хід будівництва амбулаторії в селі Тойкут

Сьогодні голова районної ради Андрій Броїло проінспектував хід будівництва Амбулаторії загальної практики сімейної медицини по вул. Садова,3а в с. Тойкут. Адже, як відомо в минулому році, а саме 27 травня 2019 року головою Волинської обласної державної адміністрації  було підписано розпорядження за № 277  «Про затвердження переліку проектів та заходів, що фінансуються у 2019 році  за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості (за рахунок залишків коштів спеціального фонду, що утворилися станом на 01 січня 2019 року)». Серед  переліку  були зараховані такі об’єкти Ковельщини, а саме: «Амбулаторія загальної практики сімейної медицини по вул. Садова,3а в с. Тойкут Ковельського району – нове будівництво» (вартість 7793775 грн.) та «Амбулаторія загальної практики сімейної медицини по вул. Центральна, 19 в с. Уховецьк Ковельського району – нове будівництво» (вартість 7808625 грн.).

17:24 30.01.2020

Волинські школи знову можуть спробувати перемогти у «?Zero Waste School»

Klitschko Foundation запрошує волинські школи до участі в еко-освітньому проєкті «‎Zero Waste School»!За підтримки фундації Coca-Cola цей проєкт, який  покликаний впровадити культуру сортування у школах та громадах, фонд реалізовуватиме втретє.

16:15 30.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь