A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Голова районної ради зустрівся з депутатом Поворської ОТГ

Сьогодні до голови Ковельської районної ради Андрія Броїла завітав представник Поворської громади – голова постійної комісії з питань бюджету  Микола Рибак. В свій час Микола Сидорович працював  у Ковельській райраді, адже обирався  депутатом  VI – VII скликання райради. Але згодом, під час проведення перших виборів до Поворської ОТГ був обраний депутатом об’єднаної громади.  

16:48 28.01.2020

Голова районної ради Андрій Броїло провів особистий прийом громадян

Щовівторка  голова Ковельської районної ради Андрій Броїло проводить  особистий прийом громадян. Тож сьогодні, 28 січня 2020 року  за допомогою у вирішенні проблемних питань до керівника райради звернулися жителі сіл Доротище,  Гішин, Дубова. В ході прийому  були обговорені питання щодо призначення пенсії, розрахунків за спожитий газ, роботи громадських організацій та забезпечення  дровами.

16:28 28.01.2020

Світовий банк профінансував навчання понад двох тисяч волинських медиків

Показник матриці результатів щодо персоналу, який охопили навчанням у рамках субпроєкту «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області» проекту «Покращення охорони здоров’я на службі у людей», перевиконано. Адже планувалося, що слухачами навчальних модулів мали б стати 1494 особи. Натомість маємо 2052 медиків, які підвищили свій рівень знань, умінь і навичок щодо запобігання, раннього виявлення, правильної діагностики та якісного лікування серцево-судинних недуг завдяки лекціям і практичним, які відбувалися в обласному центрі Волині. Окрім того, кілька десятків волинян із закладів охорони здоров’я усіх рівнів надання медичної допомоги та представники профільного управління мали змогу побувати за кордоном, де переймали кращі практики тих змін у галузі медицини інших держав, які варто втілювати у життя в Україні.

14:52 28.01.2020

Шановні жителі Ковельщини!

29 січня  о 12.30 год. в приміщенні Ковельської центральної районної бібліотеки відбудеться районний тематичний захід, приурочений до Дня пам’яті Героїв Крут «Вірні лицарі України».

14:40 28.01.2020

Голова районної ради проведе виїзний прийом громадян на території Велицької об'єднаної територіальної громади

Ковельська районна рада повідомляє, що 30 січня 2020 року  голова районної ради Андрій Броїло буде проводити виїзний прийом громадян на території  Велицької об’єднаної територіальної громади відповідно до затверджено графіка:

11:06 28.01.2020

Відбулося засідання президії

24 січня 2020 року під головування Андрія Броїла, голови Ковельської районної ради,  відбулося  засідання Президії Ковельської районної ради. На цьому засідання окрім членів Президії – депутатів районної ради були присутні заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман, начальник відділу фінансів Ковельської РДА Світлана Карпюк,  начальник управління соціального захисту населення Ковельської РДА Олена Давидович,  начальник служби у справах дітей Ковельської РДА Сергій Ілюшик. На початку своєї роботи депутати та всі присутні вшанували хвилиною мовчання Миколу Сорочука – волинянина військовослужбовця, який загинув від кулі снайпера в зоні проведення ООС.

15:51 27.01.2020

В районі відзначили День Соборності України

День 22 січня 1919 року ввійшов до національного календаря як День Соборності України. Саме тоді на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на велелюдному зібранні було урочисто проголошено злуку Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки. Виголошення соборницької ідеї стало могутнім виявом творчої енергії нації та прагнення до етнічної і територіальної єдності. Сьогодні в актовій залі ЗЗСО І-ІІІ ст "Білинський ліцей" відбулися районі урочистості з нагоди Дня Соборності України.

09:03 24.01.2020

"живий ланцюг єднанняі" Ковельщини

22 січня вся  Україна, зокрема і Ковельщина відзначила День соборності, адже, більше ста років тому, у 1919 році, у Києві на Софіївській площі  було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки (УНР) та Західно-Української Народної Республіки (ЗУНР).

08:27 24.01.2020

22 січня - День Соборності України

Щороку 22 січня ми відзначаємо національне свято – День Соборності України. У цей день у 1919 році проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, який став важливим історичним кроком у віковічній боротьбі і мрії українців мати свою державу. Цей день є символом національного єднання, він стверджує нерозривний зв'язок між усіма поколіннями борців за волю і незалежність України, прагнення українців бути монолітною нацією.

10:41 22.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь