A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Розмова з іменинником

Сьогодні святкує свій День народження депутат Ковельської районної ради Микола Чуль. Однак, не дивлячись на святковий для нього день, непосидющий депутат завітав сьогодні до голови районної  ради Андрія Броїла.   Під час візиту, Микола Якович обговорив з головою райради питання національно – патріотичного виховання молоді, розвитку краєзнавчої справи. Народний обранець  поділився своїми напрацюваннями та планами на майбутнє. 

22:23 10.02.2020

Відбулася щотижнева оперативна нарада

Сьогодні, 10 лютого 2020 року, голова Ковельської районної ради Андрій Броїло та заступник голови районної ради Олександр Пасенковський взяли участь у щотижневій оперативній нараді , яку провів заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман.  

11:41 10.02.2020

Вітаємо іменинника

Сьогодні відзначає свій День народження депутат Ковельської районної ради –  Чуль Микола Якович.

09:47 10.02.2020

До відома сільгоспвиробників району

11 лютого 2020 року в залі засідань райдержадміністрації за адресою: м.Ковель, вул. Незалежності,73  (4 поверх, 417 кабінет) відбудеться робоча зустріч з питань впровадження пілотного проєкту "Державний аграрний реєстр", що реалізовуватиметься за підтримки Світового банку та проєкту СС "Підтримка впровадження сільськогосподарської та продовольчої політики України".

11:18 09.02.2020

Розпочалася реєстрація на ЗНО 2020

Розпочалася реєстрація учасників щорічного незалежного оцінювання. Реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2020 року триватиме з 03 лютого до 24 березня.

11:37 07.02.2020

Діячам культури та мистецтв призначено персональні стипендії

Народним артистам України, народним художникам України, ветеранам і пенсіонерам культури, мистецтва та інформаційної галузі призначено персональні стипендії голови обласної державної адміністрації.

11:26 07.02.2020

Посадовці ознайомилися з роботою Любитівського Будинку культури

Голова  Ковельської районної ради   Андрій Броїло, заступник голови районної ради Олександр Пасенковський, начальник сектору культури, молоді та спорту Ковельської РДА Тетяна Матяшук сьогодні побували на території  Любитівської сільської ради, де зокрема, ознайомилися з роботою Любитівського Будинку культури. Разом з представниками сільської ради посадовці обговорили функціонування  вищезазначеної  установи та перспективи поліпшення  її матеріально – технічної бази та проведення ремонтних робіт.

16:37 06.02.2020

«Селфі в Інтернеті — жарт чи небезпечний ризик?»

       Для сучасних дітей та підлітків мережа Інтернет  — це не просто віртуальна реальність, а повноцінна частина їхнього життя, де вони навчаються, спілкуються, вибудовують відносини та відчувають себе частиною спільноти. Проте саме Інтернет все частіше стає джерелом сучасної небезпеки для дітей, наслідки якої не обмежуються втратою грошей чи особистих паролів у соціальних мережах, а можуть коштувати дитині здоров’я та майбутнього.

16:21 06.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь