A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Привітали жінок-військових з 8 березня!

Службу в Збройних Силах України, як правило, називали справою чоловічою, та останні події сьогодення довели зворотнє. З великою пошаною суспільство сьогодні ставиться до жінок-військових, які нарівні з чоловіками гідно та відповідально виконують найважливішу функцію – захищають нашу Батьківщину. Напередодні Свята 8 березня наші найтепліші привітання пролунали на адресу жінок Поворської військової частини А1547,  які пов’язали свою долю з військовою службою. Голова Ковельської районної ради Андрій Броїло,  керівник апарату Ковельської РДА Степан Топольський, Поворський сільський голова Сергій Семенюк,  командир війіськової частини Олександр Балтян своїми теплими, весняними виступами не залишили байдужими жодну чарівну жінку – берегиню життєдайного вогнища. Адже, доки існує держава, доти буде і військо. А жінки у погонах попри напружений режим і чергування будуть залишатися ніжними, жіночними, та не пошкодують про свій життєвий вибір – захищати Батьківщину. Саме квіти, посмішки, теплі вітання стали яскравим проявом почуттів та поваги до жінок військових частин.

20:58 06.03.2020

Відбулася нарада з керівниками дорожніх організацій

Сьогодні голова Ковельської районної ради Андрій Броїло взяв участь у нараді  з керівниками дорожніх організацій, під час якої було обговорено питання експлуатаційного утримання доріг місцевого та державного значення.

17:10 05.03.2020

Голова райради зустрівся з деканом новоствореного Свято - Дмитріївського округу ПЦУ

Нещодавно  голова Ковельської районної ради  зустрівся  з деканом новоствореного Свято – Дмитріївського округу Православної  церкви України протоієреєм Анатолієм Александруком.  Під час бесіди обговорили питання налагодження міжконфесійних відносин та міжконфесійного миру.

15:30 04.03.2020

Про ризики онлайн-інформації

В реальному житті ми намагаємося захистити дитину від «небезпечних друзів», «дивних незнайомців», «небезпечних ігор». Але коли дитина в Інтернеті – часто применшуємо і ігноруємо ті ризики, з якими вона може зустрітися онлайн. Пам’ятайте, екран телефону лише створює «ілюзію безпеки». Але онлайн-спілкування може призвести до страшних наслідків в реальному житті.

12:06 04.03.2020

Волинських педагогів запрошують на педагогічний форум «Інклюзія у початковій мистецькій освіті ARTS FOR HEARTS»

27 квітня на базі Київської дитячої школи мистецтв № 5 ім. Л. Ревуцького, що знаходиться за адресою: м.Київ, вулиця Борщагівська, 14, з 11:00 до 17:00 відбудеться Всеукраїнський проект – педагогічний форум «Інклюзія у початковій мистецькій освіті ARTS FOR HEARTS».

16:35 02.03.2020

Відбулася щотижнева оперативна нарада

Сьогодні, 02 березня, голова районної ради Андрій Броїло взяв участь у щотижневій оперативній нараді з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних установ і організацій, яку провів заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман.

16:32 02.03.2020

Відбулася 31 сесія районної ради сьомого скликання.

20 лютого 2020 року о  10 годині в Центральній районній бібліотеці  під головуванням Андрія Броїла, голови Ковельської районної ради,  відбулася   31 сесію Ковельської районної ради  сьомого скликання.

16:05 02.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь