A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Презентація нової книги Дмитра Корнелюка «За Україну, за її волю».

20 липня в приміщенні КЗ «Ковельська публічна бібліотека» відбулася презентація книги відомого на Ковельщині  та за її межами краєзнавця, релігієзнавця, культурно-просвітницького та громадсько-політичного діяча, Почесного громадянина Ковельського району Дмитра Корнелюка. Нове видання «За Україну, за її волю» є продовженням серії книг «Вогонь дерзання», «Росіяни-москалі на чужій землі», «Русскім міром» нас «бомблять» і Москва, і Київ, «Нікакой разніци».

10:02 21.07.2022

Дружній візит до Республіки Польща.

Нещодавно голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак побував з дружнім візитом у місті Хелм Республіки Польща. Голова райради  подякував в особі уряду міста Хелм братньому польському народу за постійну підтримку та допомогу, яку вони надають Україні від початку повномасштабного вторгнення військ рф. В`ячеслав Петрович акцентував, що надана допомога є неоціненною, адже левова частка надійшла саме з польських гуманітарних хабів, які стали коридором життя України, за що ми вам дуже вдячні. В свою чергу заступник  Хелмського міського голови Дорота Цеслік сказала: «Ми раді, що можемо допомагати українському народу в тяжкі часи. Зичимо аби цей військовий кошмар якнайшвидше закінчився  і ми  могли б зустрічатись у мирній Україні».

16:48 20.07.2022

Зустріч волинської делегації з міністром захисту довкілля та природних ресурсів України.

18 липня 2022 року голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак у складі волинської делегації зустрівся в місті Київ з Русланом Стрільцем, міністром захисту довкілля та природних ресурсів України. Діалог з представником центрального органу виконавчої влади відбувся з ініціативи Ольги Черен, голови Ковельської РВА, за сприяння Вячеслава Рубльова, народного депутата України , та за участі Сергія Карпука, Шацького селищного голови.

16:10 20.07.2022

Відбулася позачергова сесія Ковельської районної ради

Сьогодні, 19 липня 2022 року, в режимі онлайн, під головуванням очільника Ковельської районної ради В’ячеслава Шворака відбулося засідання позачергової чотирнадцятої сесії Ковельської районної ради восьмого скликання. Із 42 районних обранців взяли участь у сесійному засіданні 23 депутата, також під час трансляції сесії була присутня начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен.

17:59 19.07.2022

У Ковельському районі рятувальники продовжують превентивні заходи для збереження врожаю від пожеж

18 липня у Ковельському районі співробітники ДСНС продовжили інформаційні рейди у місцях збирання врожаю  та місцевих сільськогосподарських підприємствах, зокрема тих, що знаходяться на території  Голобської територіальної громади, де і провели протипожежні інструктажі з працівниками та власниками підприємств.

12:26 19.07.2022

Чи передбачені пільги для ФОП – платників ЄП, які належать до певних соціальних категорій громадян, в частині зменшення встановлених ставок ЄП

Законодавчо не передбачено зменшення встановлених ставок єдиного податку для фізичних осіб – підприємців незалежно від приналежності особи до певної соціальної категорії громадян. Норми Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) передбачають такі способи оподаткування доходів, що одержують фізичні особи – підприємці:

11:20 18.07.2022

Рятувальники вкотре провели відпрацювання серед громадян району

15 липня працівники Ковельського районного управління та 11ДПРЧ 2 ДПРЗ ГУДСНС України у Волинській області спільно з представником громади провели відпрацювання у житловому секторі сіл Ростань, Хрипськ, Перешпа та Красний Бір, Шацької територіальної громади.

15:15 15.07.2022

Проєкт «Прихисток»: допомога внутрішньо переміщеним особам у пошуку житла та порядок отримання компенсації

Для координації тих, хто потребує житла в більш спокійних районах, де не ведуться активні бойові дії, та тих, хто хоче простягнути руку допомоги в Україні був створений соціальний проєкт «Прихисток», який згодом став державним веб-ресурсом - prykhystok.gov.ua.

10:49 15.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь