A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

У Ковельському районі рятувальники продовжують превентивні заходи для збереження врожаю від пожеж

14 липня у Ковельському районі співробітники ДСНС продовжили інформаційні рейди у місцях збирання врожаю тау місцевих підприємствах, зокрема відвідали фермерські господарства та сільськогосподарські підприємства Поворської та Колодяжненської територіальних громад, де провели протипожежні інструктажі з працівниками та власниками підприємства.

10:22 15.07.2022

До відома споживачів природного газу

Починаючи з 1 травня 2022 року, понад 10 млн українських домогосподарств, що були побутовими споживачами газу 23 регіональних газопостачальних компаній, зокрема у Волинській області, опинилися в ситуації, коли їхні постачальники не могли виконувати свою функцію.

16:46 14.07.2022

У Ковельському районі рятувальники продовжують превентивні заходи для збереження врожаю від пожеж

14 липня у Ковельському районі співробітники ДСНС продовжили інформаційні рейди у місцях збирання врожаю  та у місцевих сільськогосподарських підприємствах, зокрема відвідали СГПП «КУСНИЩЕ» у селі Куснищата ТОВ «ЕКОПЕЛ» в селі Скиби, Любомльської територіальної громади, де провели протипожежні інструктажі з працівниками та власниками підприємства.

16:39 14.07.2022

На Волині з легальних доходів сплачено 3,4 мільярда гривень ПДФО

Упродовж першого півріччя 2022 року на Волині до бюджету сплачено майже 3,4 мільярда гривень податку на доходи фізичних осіб. Зокрема, до держбюджету у звітному періоді надійшло 713 мільйонів гривень, а громади отримали майже 2,7 мільярда гривень ПДФО.

10:09 13.07.2022

Відбулася чергова поїздка на схід.

Нещодавно голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак  та депутат районної ради Андрій Харлампович з гуманітарною місією здійснили чергову поїздку на схід нашої держави. Там представники райради побували в окремих підрозділах ЗСУ, які зараз виконують завдання з охорони нашої держави від збройної агресії російської федерації.

16:30 12.07.2022

Працівниками Ковельського районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області проведено обстеження захисних споруд та укриттів закладів освіти району.

Працівниками Ковельського районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області спільно з представниками громад та освітян району, проводяться обстеження захисних споруд та укриттів, що повинні функціонувати в закладах освіти району, для забезпечення безпеки учнів та працівників, під час освітнього процесу.

09:46 12.07.2022

Яким нормативним документом затверджений порядок відкриття, закриття та зарахування коштів на спеціальний рахунок для цілей одноразового (спеціального) добровільного декларування?

Положення про порядок відкриття та ведення поточних рахунків із спеціальним режимом використання в національній та іноземних валютах, банківських металах для цілей одноразового (спеціального) добровільного декларування, затверджене Постановою Правління Національного банку України від 05 серпня 2021 року № 83, яка набрала чинності з 01 вересня 2021 року.

09:43 12.07.2022

У Ковельському районі рятувальники продовжують превентивні заходи для збереження врожаю від пожеж.

11 липня у Ковельському районі співробітники ДСНС продовжили інформаційні рейди у місцях збирання врожаю  та місцевих сільськогосподарських підприємствах, зокрема відвідали "АМІЛА», СВК «СЛАВА», СГ «ЛАВАНДА», ФГ «ТРИПІЛЛЯ ЛММ», що знаходяться на території  Турійської територіальної громади, де провели протипожежні інструктажі з працівниками та власниками підприємства.

15:39 11.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь