A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Громадяни-декларанти зобов’язані сплатити до бюджету податки не пізніше 31 липня 2022 року

Щоб не потрапити до переліку боржників, перерахувати до бюджету задекларовані до сплати податки за підсумками 2021 року потрібно не пізніше 31 липня 2022 року, - нагадують волинянам-декларантам  у Головному управлінні ДПС в області.

12:07 26.07.2022

З офіційних джерел

25 липня 2022 року  над територією  Ковельського району Волинської області силами ППО було збито два БПЛА. Уламками одного із них у с. Дубове пошкоджено житлову будівлю, зруйновано господарську споруду. Внаслідок падіння уламків БПЛА одна людина загинула, п’ять – зазнали поранень, усім надано медичну допомогу, двоє дорослих, наразі, перебувають на стаціонарному лікуванні, де їм надається уся необхідна допомога. Незначні ушкодження отримали троє дітей, які не потребували госпіталізації.  Життю поранених загрози немає. 

15:30 25.07.2022

У Ковельському районі рятувальники продовжують превентивні заходи для збереження врожаю від пожеж

25 липня у Ковельському районі співробітники ДСНС продовжили інформаційні рейди у місцях збирання врожаю  та місцевих сільськогосподарських підприємствах, зокрема відвідали  ФГ «Перлина Турії», що знаходиться в Турійській територіальній громаді, де провели протипожежні інструктажі з працівниками та власниками підприємства, а також поспілкувалися з місцевими громадянами, що збирали врожай на власних полях.

12:51 25.07.2022

Відбулися комплексні заняття для керівників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Ковельського району.

21 липня 2022 року голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак , начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен, заступник голови райради Андрій Броїло, радник голови райради Іван Тусь взяли участь у комплексному занятті для керівників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування району, організованому підрозділом територіальної оборони ЗСУ, в ході якого відпрацьовано та вдосконалено практичні навички з тактичної, топографічної та військово-медичної допомоги. Учасники заходу продемонстрували належний рівень теоретичних знань, практичної підготовки, прийняття управлінських рішень в умовах воєнного стану. Ми вибудовуємо дієву систему взаємодії органів виконавчої влади та місцевого самоврядування в управлінні сектором безпеки.

15:20 22.07.2022

У Ковельському районі рятувальники продовжують превентивні заходи для збереження врожаю від пожеж

20 липня працівники Ковельського районного управління  спільно з представником Головного управління ДСНС України у Волинській області продовжили інформаційні рейди у місцях збирання врожаю та місцевих сільськогосподарських підприємствах. Зокрема, відвідали такі підприємства у Дубівській та Сереховичівській територіальних громадах, де провели протипожежні інструктажі з працівниками та власниками господарств.

11:58 21.07.2022

До уваги людей, що подали заявки на виплату від міжнародних організацій через соціальну платформу єДопомога!

Команда платформи єДопомога провела ряд технічних робіт задля оновлення інформаційних баз та мінімізації технічних помилок, які були пов‘язані з недоліками в інформаційних реєстрах.

11:27 21.07.2022

Чи звільняється від подання звітності з ПДВ фізична особа-підприємець у зв’язку з мобілізацією до Збройних сил України?

Відповідно до вимог частини третьої ст. 39 Закону України від 25 березня 1992 року № 2232-XII «Про військовий обов’язок і військову службу» за громадянами України, які проходять військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період не припиняється реєстрація підприємницької діяльності фізичних осіб-підприємців.

11:18 21.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь