A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

ДМС: Покроковий алгоритм дій у разі втрати паспорта під час війни

На сьогодні документом, що підтверджує громадянство та визначає приналежність особи до держави, є паспорт. В Україні такими документами є внутрішній паспорт громадянина України – ID-картка або книжечка зразка 1994 року, а також закордонний паспорт. 

12:46 01.07.2022

Хто визначає черговість продажу об’єктів нерухомого майна?

Порядок оподаткування операцій з продажу (обміну) нерухомого майна об’єктів нерухомого майна визначено ст. 172 Податкового кодексу України (далі – ПКУ), згідно із п. 172.4 якої передбачено зокрема, що під час проведення операцій з продажу (обміну) об’єктів нерухомості між фізичними особами нотаріус посвідчує відповідний договір за наявності електронної довідки про оціночну вартість такого об’єкта нерухомості або звіту про оцінку, зареєстрованого відповідно до п. 172.3 ст. 172 ПКУ, та документа про сплату податку до бюджету стороною (сторонами) договору і вносить до Єдиної бази даних звітів про оцінку інформацію про ціну договору купівлі-продажу.

12:20 30.06.2022

Робоча нарада

Нещодавно заступник голови районної ради Андрій Броїло взяв участь у  нараді щодо заготівлі лісових ресурсів у Ковельському районі, яку провела начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен.

15:32 29.06.2022

Рятувальники застерігають: будьте обережні під час відпочинку на воді!

Триває дуже спекотна погода. Люди шукають прохолоду і втрачають обережність на воді. Все частіше гинуть ті, які перебувають у нетверезому стані, коли заходять у воду, або катаються на човні. Нерідко біди зазнають й тому, що пірнають в незнайомому місці, вдаряючись у каміння, мілину, та дітки, які неконтрольовано купаються.       

10:46 29.06.2022

Волинян, котрі торік отримали доходи від обробітку землі власною технікою, податківці просять задекларувати доходи

Власники кількох одиниць сільськогосподарської техніки, які надають сезонні послуги з обробітку землі на оплатній основі, повинні декларувати отримані доходи.

10:40 24.06.2022

Вшанували пам'ять жертв розстрілів в'язнів у тюрмах Західної України

Перші дні війни стали трагічними для Ковеля. 23 червня 1941 року було розстріляно в’язнів місцевої тюрми. Серед них було багато молодих юнаків та дівчат, які відстоювали незалежність України, пропагували рідну мову, українську пісню. Це був цвіт нашої нації.

12:30 23.06.2022

На Волині власники та користувачі землі сплатили до місцевих бюджетів майже 200 мільйонів гривень плати за землю

Упродовж січня-травня 2022 року місцеві бюджети Волині отримали у розпорядження 197,8 мільйона гривень плати за землю. Показники залучення плати за землю громадами дещо менші минулорічних надходжень за аналогічний період.

10:31 23.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь