A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Хто є платником земельного податку за земельну ділянку, яка перебуває у власності ФО – засновника фермерського господарства та надана для ведення фермерського господарства?

 Платником земельного податку є фізична особа (засновник фермерського господарства), що отримала правовстановлюючий документ на земельну ділянку, в якому визначено цільове призначення земельної ділянки – для ведення фермерського господарства, оскільки платниками земельного податку є власники земельних ділянок, земельних часток (паїв) та землекористувачі, яким відповідно до закону надані у користування земельні ділянки державної та комунальної власності на правах постійного користування.

15:07 16.06.2022

Рятувальники вкотре провели відпрацювання серед громадян району

15 червня працівники Ковельського районного управління та 14 ДПРЧ 2 ДПРЗ ГУДСНС України у Волинській області провели відпрацювання у житловому секторі сіл Замшани та Вужиськ, Забродівської територіальної громади, Ковельського району.

12:08 16.06.2022

Завдання влади – сприяти розвитку експортного потенціалу країни

Останнім часом, внаслідок російської агресії, Україна позбавлена можливості здійснювати експорт продукції через морські порти. У зв’язку з цим, значна частина вітчизняних експортерів вимушено переорієнтувалась на доправлення вантажів через західний кордон автомобільним транспортом. Як результат, зокрема, до пункту пропуску «Ягодин», що розташований на території Ковельського району, утворились чималі черги великогабаритного автотранспорту, а відтак, водіям фур доводиться очікувати по декілька діб.

09:50 16.06.2022

Відбулась чергова сесія районної ради .

Сьогодні, 10 червня 2022 року, в КЗ «Ковельська публічна бібліотека» під головуванням очільника Ковельської районної ради В’ячеслава Шворака відбулася чергова тринадцята сесія Ковельської  районної ради восьмого скликання. Із 42 районних обранців прибули та зареєструвалися 29 депутатів.

17:12 10.06.2022

Відбулося засідання двох постійних комісій Ковельської районної ради

Сьогодні, 10 червня 2022 року, під головуванням депутатів районної ради  Василя Голядинця та Юрія Кондратовича відбулося засідання двох постійних комісій: з питань сільського господарства, екології та земельних ресурсів; та з питань регулювання комунальної власності, транспорту, зв`язку та інфраструктури.

10:10 10.06.2022

Як отримати допомогу за лікарняним, якщо ви за кордоном?

Попри вимушену евакуацію за кордон, українці не втрачають свого права на соціальний захист та забезпечуються допомогами від Фонду соціального страхування України. Зокрема, для працівників, які виїхали за кордон через війну, ФССУ фінансує лікарняні та декретні допомоги.

14:52 09.06.2022

Президент України підписав Закон щодо спрощення процедур у сфері містобудівної діяльності в умовах воєнного стану

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон № 2254-IX «Про внесення змін до деяких законів України щодо першочергових заходів реформування сфери містобудівної діяльності».

14:48 09.06.2022

Із легальних доходів волинян до бюджету сплачено майже 200 мільйонів гривень військового збору

За підсумками січня-травня 2022 року на Волині до держбюджету сплачено 193,7 мільйона гривень військового збору. Це на 35,9  мільйона гривень більше, ніж у січні-травні торік.   Наразі в області зафіксовано ріст показників сплати військового збору на 22,8 відсотка

09:12 09.06.2022

У Любліні відбувся Конгрес місцевого самоврядування

Голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак та заступник голови райради Андрій Броїло взяли участь в Конгресі місцевого самоврядування та форумі регіонів Ініціативи трьох морів, що проходив 6-7 червня у польському місті Люблін.

17:00 08.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь