A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Рятувальники розповідають громадянам як запобігти пожежам в житлових будинках та екосистемах району

З огляду на загрозу виникнення пожеж у житловому секторі та загорань у екосистемах, а також лісових пожеж, працівниками Ковельського районного управління  та  2 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Волинській області  23 травня було проведено рейдове відпрацювання Старовижівської селищної ради, а саме у селі Галина Воля.

19:57 23.05.2022

22 травня – восьма річниця трагедії під Волновахою

22 травня 2022 року минає восьма річниця великої трагедії під Волновахою, в результаті нападу, в бою загинуло 18 військовослужбовців 51-ої окремої механізованої бригади Збройних Сил України, ще близько 30-ти були поранені. Для участі в антитерористичній операції з цієї  бригади на схід відрядили солдатів строкової служби та мобілізованих, більшість з яких призивалися до війська з Волині.  Озброєні бойовики о 4:30 ранку обстріляли блокпост українських бійців біля міста Волноваха, що на Донеччині.

20:15 22.05.2022

В місті Ковелі відбувся благодійний турнір з волейболу

Cьогодні голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак, заступник голови районної ради Андрій Броїло, депутати райради стали учасниками благодійного турніру з волейболу серед дівчат  «Дитинство обпалене війною », основною метою якого був збір коштів на потреби дітей, які постраждали від ведення військових дій на території України та тимчасово проживають на території Волинської області (в тому числі в м. Ковель).

21:43 21.05.2022

Учасникам бойових дій та їхнім дітям надаються пільги для здобуття освіти

Міністерство освіти і науки України інформує, що учасникам бойових дій та їхнім дітям надається державна цільова підтримка для здобуття професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти в державних і комунальних навчальних закладах.

11:11 20.05.2022

Рятувальники розповідають громадянам як запобігти пожежам в житлових будинках та екосистемах району

З огляду на загрозу виникнення пожеж у житловому секторі та загорань у екосистемах, а також лісових пожеж,працівниками Ковельського районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області 19травнябуло проведено рейдові відпрацювання Голобської та Ковельської територіальних громад, зокрема у селах Новий та Старий Мосир, Партизанське, Дарівка, Гішин та Доротище, з метою проведення профілактичної роботи щодо запобігання пожеж у житловому секторі та екосистемах району.

08:17 20.05.2022

До уваги депутатів Ковельської районної ради

Шановні депутати.                                                                                                                              Громадська організація «Федерація волейболу Волинської області», яка опікується розвитком та популяризацією волейболу у Волинській області, запрошує Вас прийняти участь у благодійному турнірі з волейболу серед дівчат «Дитинство обпалене війною», основною метою якого є збір коштів на потреби дітей, які постраждали від ведення військових дій на території України та тимчасово проживають на території Волинської області (в тому числі в м. Ковель) і будуть присутні на заході.

10:39 18.05.2022

Змінилася назва вулиці: які документи доведеться переоформити?

В Україні, у зв’язку з військовою агресією російської федерації, розпочалася чергова хвиля декомунізації. Зміна назв вулиць та населених пунктів відбувається на виконання Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки». Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міські, сільські і селищні ради ухвалюють рішення про перейменування вулиць, провулків, проспектів, площ, парків та скверів.

16:27 17.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь