A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Шановні прикордонники та ветерани прикордонної служби!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня прикордонника України. Ваша служба важка, небезпечна, вимагає дисципліни і витримки, але водночас це почесний обов'язок. Ви – зразок професіоналізму та сміливості.

12:06 30.04.2022

Вітаємо іменинника

Сьогодні відзначає свій День народження депутат Ковельської районної ради восьмого скликання  Захарко Володимир Володимирович.

09:05 29.04.2022

Податківці просять волинян погасити заборговані майнові податки

Своєчасно сплачені майнові податки- одна з передумов бюджетної стабільності громад. Оскільки органи місцевого самоврядування виконують низку завдань із забезпечення діяльності інфраструктури, у Головному управлінні ДПС у Волинській області нагадують громадянам та господарюючим суб’єктам про обов’язок сплачувати майнові податки.

11:22 28.04.2022

Міністерство цифрової трансформації України інформує про запуск гарячої лінії для консультацій щодо виплат для ВПО та допомоги безробітним

Відтепер дізнатися потрібну інформацію про виплати для внутрішньо переміщених осіб, допомогу по безробіттю та іншу соціальну підтримку українці можуть зателефонувавши нам на гарячу лінію.

09:12 27.04.2022

Президент України підписав закон, яким утворюється інституція уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісті за особливих обставин.

26 квітня 2022 року Президент України підписав Закон України № 2191-ІХ «Про внесення змін до Закону України «Про правовий статус осіб, зниклих безвісти» та інших законодавчих актів України щодо вдосконалення правового регулювання суспільних відносин, пов'язаних із набуттям статусу осіб, зниклих безвісти за особливих обставин», який був ухвалений Верховною Радою України 14 квітня 2022 року.

08:59 27.04.2022

Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, жителі Ковельщини!

Сьогодні, у річницю Чорнобильської трагедії, ми  вклоняємося подвигу людей, які приборкали ядерну стихію, захищаючи українську землю та увесь світ від смертельної небезпеки.

10:00 26.04.2022

Вітаємо іменинника

Сьогодні відзначає свій День народження депутат Ковельської районної ради восьмого скликання  Харлампович Андрій Адамович.

08:15 24.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь