A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Україна домовилася з Польщею про постачання пального - Свириденко

Польща може виступити великим транзитером палива для України, забезпечуючи надходження понад 200 тисяч тонн продукції щомісячно. Про це повідомила перша віцепрем'єр-міністерка України – міністерка економіки Юлія Свириденко після завершення польсько-українського енергетичного форуму, який відбувся у Варшаві і був присвячений розв’язанню кризи, що склалася на паливному ринку України.

10:56 11.05.2022

Яким чином нараховується ЄВ у разі виплати мобілізованим працівникам середнього заробітку у розмірі меншому мінімальної заробітної плати?

Якщо розмір середнього заробітку, нарахованого мобілізованому працівнику, дорівнює або перевищує розмір мінімальної заробітної плати, єдиний внесок нараховується на фактично нараховану суму.

09:58 10.05.2022

УРЯД ВРЕГУЛЮВАВ НАДАННЯ ФІЗИЧНИМИ ОСОБАМИ СОЦІАЛЬНОЇ ПОСЛУГИ З ДОГЛЯДУ НА НЕПРОФЕСІЙНІЙ ТА ПРОФЕСІЙНІЙ ОСНОВІ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

Марина Лазебна, Міністр соціальної політики, повідомила, що Уряд ухвалив рішення, яке врегульовує надання фізичними особами соціальної послуги з догляду на непрофесійній та професійній основі літнім людям, людям з інвалідністю, дітям з інвалідністю, невиліковно хворим, які через порушення функцій організму не можуть самостійно пересуватися та самообслуговуватися, в тому числі, в умовах воєнного стану, а також призначення і виплати компенсації за догляд таким особам.

17:48 09.05.2022

ОТРИМАТИ ДОПОМОГУ ПО БЕЗРОБІТТЮ ТЕПЕР МОЖНА ЗА СПРОЩЕНОЮ ПРОЦЕДУРОЮ

З 7 травня почав діяти Закон, згідно якого усім внутрішньо переміщеним особам (ВПО) та людям на територіях активних бойових дій статус безробітного буде надаватися з 1-го дня реєстрації в центрі зайнятості та призначатиметься допомога по безробіттю.

16:58 09.05.2022

На Ковельщині вшанували фронтовиків

Пам’ятаючи про минуле, суспільство будує майбутнє. З нагоди  Дня пам’яті та примирення і 77-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак, начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен, заступник голови Ковельської  районної ради Андрій Броїло, керівники органів місцевого самоврядування району відвідали ветеранів-фронтовиків.

16:29 09.05.2022

Інструктаж з представниками добровільних формувань цивільного захисту Ковельського району

У зв'язку із складною ситуацією  в країні, що склалася через агресивне вторгнення російської федерації на територію України, виникає питання проведення допоміжних робіт із запобігання або ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

08:40 09.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь