A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Рятувальники вкотре провели відпрацювання серед громадян району

26 травня, для того щоб попередити пожежі та інші надзвичайні ситуації у житловому секторі, працівники Ковельського районного управління та 14 ДПРЧ 2 ДПРЗ ГУДСНС України у Волинській області провели відпрацювання з безпеки життєдіяльності у селах Велимче та Дошне, Велимченської територіальної громади.

10:11 27.05.2022

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ЗМІНИВ ПРАВИЛА ПЕРЕТИНУ КОРДОНУ АВТОМОБІЛЬНИМИ ПЕРЕВІЗНИКАМИ

Постановою Кабінету Міністрів України від 20 травня 2022 р. (№615) змінені правила перетину державного кордону для водіїв-волонтерів та водіїв перевізників, які мають ліцензії на міжнародні перевезення.

09:09 27.05.2022

Вітаємо іменинника

Сьогодні відзначає свій День народження депутат Ковельської районної ради восьмого скликання  Пасенковський Олександр Сергійович

08:29 27.05.2022

Які безоплатні медичні послуги надаються немовлятам в Україні

Не зважаючи на війну, що триває в країні, охорона материнства і дитинства залишається серед пріоритетів Програми медичних гарантій. Батьки новонародженого можуть отримати необхідні медичні послуги для немовлят безоплатно. 

10:18 26.05.2022

До уваги жителів Ковельщини!

         Постановою Кабінету Міністрів України від 19.04.2022 № 462 «Деякі питання надання пільг та житлових субсидій в умовах воєнного стану», зокрема, підпунктом 3 пункту 2 визначено, що розгляд питання щодо призначення житлової субсидії на наступний період з травня 2022 року домогосподарствам,  які отримували житлову субсидію в опалювальному сезоні 2021-2022 років, на території адміністративно-територіальних одиниць, крім території адміністративно-територіальних одиниць, де станом на 1 травня 2022 року структурні підрозділи з питань соціального захисту населення не мають можливості забезпечити розгляд питання щодо призначення житлових субсидій на неопалювальний сезон, їх розрахунок, а також підготовку виплатних документів та проведення фінансування, проводиться структурними

08:18 25.05.2022

Відповіді на запитання щодо дії окремих положень Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану»

20 травня набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану» (далі — Закон № 2259), яким внесено зміни до Закону України “Про правовий режим воєнного стану”. Зазначеними змінами,  зокрема, врегульовано питання призначення на посади державної служби громадян України в період дії воєнного стану.

20:01 23.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь